GROTE SUMMER SOLDEN: tot -60% EXTRA5

Nog maar:00uur00min00sec

name it: voor kinderen van alle leeftijden

Het kledingmerk name it legt zich toe op het aanbieden van kledij, van de allerkleinsten tot jongeren. Het is een van de weinige merken die een exclusief jonge doelgroep aanspreken en daardoor kan het heel wat variatie bieden. name it is net als tal van andere merken een onderdeel van de Bestseller Group. De aangeboden collecties gaan van comfortabele kledij voor boorlingen tot leuke kledingstukken voor tieners tot 16 jaar. name it werd geïntroduceerd in 1986 onder de naam Exit en maakte meteen kinderkledij. Het Deense merk staat voor kleurrijke, robuuste en praktische kleding, die betaalbaar moet zijn omdat kinderen nu eenmaal overal snel uit groeien. Al snel werd het merk een succes in Denemarken en tegenwoordig is het bekend in wel 18 landen, verspreid over de wereld.

Van baby tot peuter, name it heeft het

name it maakt op basis van leeftijd een onderscheid tussen verschillende collecties. Zo zijn er verschillende broekjes, jurkjes, topjes en accessoires voor baby's, peuters, jonge kinderen en jonge tieners. Topjes voor de allerkleinsten worden gekenmerkt door het gebruik van frisse, leuke kleuren zoals pastelroze en blauw. Eenvoudige opschriften of afbeeldingen maken de uitstraling van deze modellen compleet. Ook wollen kledij behoort tot het gamma voor baby's, van wollen pantoffels tot gestippelde pyjama's en een verwarmend hoedje. De mini collectie is voor kinderen tot 4 jaar en omvat vooral comfortabele kledij die bewegingsvrijheid biedt. Een long sweat denim short tot aan de knie en een casual trekkoord-broek zijn daar voorbeelden van.

Kledij voor kinderen en tieners

De categorie kledij voor kinderen tot 12 jaar biedt eveneens veel variatie. Denk aan basiskledij zoals een alfa softshell jas met een stoer design of een frisse, kleurige lentejas. In de collectie voor tieners zijn er dan weer veel shirts en jeans verkrijgbaar. Van blauwe T-shirts tot modellen met bloemenpatronen en van slim fit jeans voor jongens tot longsleeve sweatshirts voor meisjes, name it heeft een erg breed gamma dat voor elke voorkeur wat te bieden heeft. Het doel van dit merk is om tegen een betaalbare prijs zowel stijl als kwaliteit te bieden. De focus op trendy, luchtige ontwerpen en denim designs maakt name it dan ook het ideale merk voor enthousiaste kinderen.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 03/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden