Tot wel 30% EXTRA korting op jassen5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
 Merkenheader

Gabor, schoenen en tassen die echt passen

Gabor is een Duits familiebedrijf dat in 1949 opgericht werd door de broers Bernhard en Joachim. De missie bij de opstart? Kwaliteitsvolle schoenen voor iedereen produceren. Al bij de oprichting wordt duidelijk dat lef ingebakken zit in het DNA van dit bedrijf: ze ruilen het gouden horloge van hun vader om een eerste naaimachine aan te schaffen. Al snel trekken ze resoluut de kaart van innovatie en vernieuwing bij de productie van chique damesschoenen voor een toegankelijke prijs. Een aanpak die succes heeft. Gabor groeit en in de jaren 80 wordt het assortiment uitgebreid met casual modellen voor dames. Vandaag de dag kunnen ook heren en kinderen terecht bij dit Duitse modemerk voor hun schoenen. Naast schoenen zijn ook tassen een integraal onderdeel van de collectie geworden.

Aandacht voor productie

Gabor is geen bedrijf dat tevreden is met het status quo. Constant ligt de focus op nieuwe technieken in de productie en een nog betere kwaliteit. Zo zijn een groot deel van de sneakers uitgerust met een zogenaamde rollingsoft-zool. Dat is een zool die dusdanig flexibel is dat de voet zich kan afrollen in de schoen. Deze innovatieve technieken maken duidelijk dat comfort voor de drager hoog in het vaandel wordt gedragen. Dat geldt niet enkel voor de sneakers, maar voor de hele collectie. Op zoek naar instappers, laarzen, sandalen, pumps en meer? Dat vind je allemaal bij Gabor. Wat het design betreft kiest het merk voor subtiliteit en nuance. Een klassieke aanpak met hier en daar een opvallend detail om het verschil te maken.

De pasvorm van Gabor

De schoenen en tassen van het label zijn in de eerste plaats bedoeld om functioneel te zijn. Een uitstekende pasvorm is daar de belangrijkste vereiste voor. Om die reden werkt dit familiebedrijf met eigen maattabellen en beschikken ze over een eigen laboratorium waarin dag en nacht gezocht wordt naar de beste oplossingen. De schoenen van Gabor zitten dan ook als gegoten. In de brede collectie vind je als man en als vrouw voldoende uiteenlopende modellen om bij elke outfit te dragen. Op zoek naar een casual sneaker voor een dagje shoppen? Een klassieke schoen voor op het werk? Een naaldhak voor onder een cocktailjurk? Bij Gabor vind je schoenen en tassen voor zowel speciale gelegenheden als gewone dagen.