SPEEDO
3 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
SPEEDO
Sportbadpak 'LUNALUSTRE'
  € 44,90
  € 64,90
  SPEEDO
  Sportbadpak 'Recordbreaker 809015-C559'
   € 44,90
   € 54,90
   SPEEDO
   Sportbadpak 'AURAGLEAM'
    € 69,90
    € 79,90

    Speedo: het meest gedragen zwemkleding merk

    Wil je fitter worden maar heb je een gruwelijke hekel aan fitnessen? Ga dan zwemmen. Zwemmen is volgens velen de meest verantwoorde manier snel fit te worden. Het verbetert je conditie, je krijgt er een mooi lichaam van en het vergroot je spierkracht. Met de zwemkleding van Speedo maak je een uitstekende start. Het is zowel geschikt voor beginnende zwemmers als olympische sporters. Speedo, het Australische merk, is op dit moment het grootste en populairste product van zwemkleding in de hele wereld. Vanaf de jaren 20 werd zwemmen gezien als een officiële sport. Met deze toekenning kwam er vanaf de jaren 20 steeds meer aandacht voor de zwemsport, en zo ook de attributen die hier gebruikt voor werden. Tijdens de tweede wereldoorlog werd een groot deel van de productiecapaciteit gebruikt voor het produceren van legermateriaal. Na de tweede wereldoorlog heeft Speedo zich kunnen herpakken en heeft Speedo haar eerste bikini geïntroduceerd. Sindsdien is het wereldberoemde merk niet meer weg te denken uit de zwemsport. Overal waar je kijkt in het zwembad zie je producten van Speedo.

    Speedo: het merk van de olympische medailles

    Het merk Speedo is in 1914 opgericht door Alexander MacRea in samenwerking met Company Hosiery het merk Fortitude op, dat later Speedo werd genoemd. Het merk wil haar sporters ondersteunen met het behalen van hun zwemdoelen met het maximaliseren van hun prestaties van zowel in als buiten het zwembad. Daarom focust het merk zich niet alleen op sportartikelen, maar ook op vrijetijds zwemkleding. Het merk staat bekend om het feit dat het passie en kracht uitstraalt. Het merk wordt gedragen door menig olympisch zwemkampioen. Tijdens de olympische spelen van Londen zwom men in Speedo kleding naar 20 gouden, 18 zilveren en 17 bronzen medailles.

    Traditionele ontwerp

    Het merk Speedo kenmerkt zich door haar traditionele ontwerp. Jullie kennen denk ik allemaal wel de rode slip voor mannen die nog steeds over de hele wereld immens populair is. Alle producten van Speedo zijn te herkennen aan het traditionele simpele ontwerp dat elke zwemmer support bij het verbeteren van je sportprestaties. De producten zijn van hoge kwaliteit. Het is niet voor niets het merk dat door bijna elke olympische sporter gedragen wordt. Voor recreatief gebruikt heeft het merk producten die wat meer casual uitzien en minder sporty. Deze producten zijn nog steeds van hoge kwaliteit en gaan bijzonder lang mee.