Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5


Palladium: blijvend stevig en trendy

Palladium is een producent van solide schoenen die in 1920 in een hele andere sector werd opgericht. Tot aan 1945 was het bedrijf immers gespecialiseerd in de productie van banden voor vliegtuigen. Vanaf 1947 werd er echter gestart met het fabriceren van duurzame schoenen die zelfs de meest extreme omstandigheden kunnen doorstaan. Een missie die sterk geholpen werd door de technieken die reeds werden toegepast bij de productie van vliegtuigbanden. Net als vliegtuigbanden zijn zolen immers van rubber gemaakt en moeten ze tegen een stootje kunnen. De kwalitatief hoogwaardige schoenen van Palladium vielen dan ook al snel in de smaak bij wandelaars, werkmannen en reizigers. Vandaag de dag zet het bedrijf zich ook in de markt als ideale keuze voor een urban lifestyle met een stoer randje.

De stoere en uitdagende schoenen van Palladium

De schoenen van Palladium zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Resistent tegen zelfs de zwaarste omstandigheden en comfortabel aan de voet. Bovendien is er ook een duidelijke styling-keuze gemaakt om anders zijn dan de rest. Leuke schoenen met een echt onderscheidend karakter zijn immers moeilijk te vinden. De schoenen van Palladium herken je echter in één oogopslag dankzij het speciale ontwerp. De ruwe zool, de kenmerkende ritssluiting en de kleurrijke diversiteit zijn de signature looks van de collectie. Kortom: uitdagende schoenen met een stoer randje. Perfect om een robuuste look af te werken en geschikt voor een doelgroep die veel verder gaat dan sportieve wandelaars of avonturiers. Combineer de designs met een spijkerbroek en een T-shirt voor een casual look of bijvoorbeeld met een jurk voor een opvallend effect.

Ondersteuning voor jouw voet

Goede schoenen zijn schoenen die duurzaam zijn en de voeten ondersteunen. De schoenen van Palladium doen exact dat voor mannen, vrouwen en kinderen. Of je nu kiest voor het legendarische Pampa model, een sneaker of nog een ander lager model: je bent zeker van jaren dienstbaarheid. Daarbij is er gekozen voor een eenvoudig kleurgebruik zodat je naar believen de trendy schoenen en laarzen van dit fashion label kunt mixen en matchen met jouw eigen unieke stijl. Heb je het liever wat opvallender qua kleur? Dan zijn er ook een aantal schoenen in het assortiment van Palladium die geel, rood, wit en blauw kleuren.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden