-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
 Merkenheader

EVITA: het schoenenpaar van Italiaanse passie en Duitse functionaliteit

EVITA is een Duits schoenenmerk dat al meer dan 10 jaar succesvol op de markt aanwezig is. Dit schoenenlabel combineert de Duitse efficiëntie met de Italiaanse elegantie en passie. Iedere schoen wordt dan ook manueel gemaakt in een van de specialistische ateliers. De afwerking geschiedt steeds op basis van de beste materialen die op de schoenenmarkt aanwezig zijn. Naar Duitse standaarden worden de schoenen aan een ruim scala aan kwaliteitstesten onderworpen. Enkel zo weet je dat jouw schoen aan de strikte vereisten voldoet en dat elegantie en comfort samengaan. Functionaliteit en passie komen zo samen in één enkele schoen.

Vrouwelijke en tijdloze schoenen van EVITA

EVITA kiest voor stijlvolle en comfortabele schoenen in een tijdloos jasje. Dit label hanteert dan ook een brede zienswijze waarbij verschillende stijlen welkom zijn, gaande van klassieke modellen tot elegante laarsjes. Maar ook pumps en high heels. Steeds wordt daarbij rekening gehouden met hedendaagse trends en patronen die de afgelopen jaren altijd wel populair bleven. Zo kan het tijdloze aspect ook op lange termijn gegarandeerd worden. Iedere schoen is uiteraard een en al vrouwelijk en kiest dan ook voor een maximale inclusie van iedere dame. Stuk voor stuk zijn ze daarnaast overigens vaak verkrijgbaar in zeer uiteenlopende kleuren: het merk werkt zowel met zachte tinten als opvallende paletten. Zo krijgt EVITA iedereen tevreden, ongeacht waar je naar op zoek bent.

Geef Italiaanse flair aan iedere outfit

Italië wordt al jaren aanzien als het modehuis waar elegantie en flair centraal staat. “Made in Italy” is zo bijna uitgegroeid tot een kwaliteitslabel op zich. Ook voor de schoenen van dit label is dat het geval. Steeds staan ze garant voor elegantie en modebewustzijn. Zo kunnen de pumps stijlvol gedragen worden onder een strakke rok of een casual broek. In een winterse bui? Kies dan voor de heerlijk warme enkellaarsjes die je echt wel onder een jas met bonte kraag dragen mag. Extra stijlvol voor de dag komen? Dan zijn er weer de hogere hakken die niet alleen de benen accentueren maar ook fantastisch te combineren zijn met een strak aansluitend kleedje of een skinny jeans. EVITA brengt de Italiaanse passie naar iedere look.