-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
Alle producten van CMP161

CMP: comfort en bewegingsvrijheid

CMP is het resultaat van een verhaal dat meer dan een halve eeuw geleden begon. Het was oorspronkelijk een (h)echt familiebedrijf dat de passie voor textiel in natuurbestendige producten om wilde zetten. Vandaag is het onderdeel van de Fratelli Campagnolo Group en staat het bekend omwille van zijn kwalitatief hoogwaardige sportproducten. De daarbij horende originele passie voor natuurbestendige producten werd ook omgezet in een liefde voor de natuur. De items van CMP zijn er dan ook voor alle soorten buitenactiviteiten, voor alle klimaten en stiekem zelfs voor het gewone stadsleven.

Weersta weer en wind met de kledingproducten van CMP

Ieder product van CMP werd gemaakt in functie van de striktste sportieve vereisten. Ongeacht of het gaat om een fiks paar skischoenen of om een comfortabele buitenjas: steeds moeten ze weer en wind moeiteloos weten te doorstaan. Niets houdt je warmer dan hun comfortabele truien, niets beschermt je beter dan hun softshell jassen en op niets wandel je langer dan op hun stugge wandelschoenen. Natuurlijk zijn ze ook stuk voor stuk verkrijgbaar in diverse kleuren en uiteenlopende afwerkingen. Bovendien zijn de verschillende kledingstukken eenvoudig te combineren tot een typische outdoorstijl, alhoewel men veel van hun producten ook steeds vaker in het klassieke stadsleven terug ziet komen. Daar geven ze een stoere en natuurlijke toets aan iedere kledingstijl. Want het doorstaan van weer en wind doe je toch gewoon in stijl?

Echte producten voor echte mensen

CMP hanteert de slogan “Real people, real products”. Het is dan ook een kledinglijn voor echte mensen, die gepassioneerd omgaan met hun omgeving, die de liefde voor de echte natuur nog steeds voelen en voor wie een gezonde levensstijl nog steeds primeert. De focus op optimale bewegingsvrijheid en ultieme bescherming tegen alle weersomstandigheden kan trouwens ook in het drukke stadsleven zijn voordelen bewijzen. Zo zijn de softshell producten (broeken, jassen, tops) waterafstotend en geven ze een comfortabel gevoel. Op de fiets naar het werk zullen ze dan ook zeker hun nut bewijzen. Bovendien zijn ze ook steeds gezegend met een modern design, waardoor je jouw natuurlijke look ook op de universiteit kan etaleren. Heb je toch liever een skibroek, een extra warme trui of een stoer stel schoenen? Bij CMP vind je alles voor een actieve en natuurlijke levensstijl.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden