-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec

KILLTEC: van familiebedrijf tot multinational

Het label KILLTEC is een Duitse producent van outdoorkleding en sportschoenen, die in 1981 als familiebedrijf werd opgericht door Günther Killer. In de beginjaren lag de focus uitsluitend op de productie van hoogwaardige en functionele sportschoenen. Door de jaren heen kwam daar steeds meer wintersport- en outdoorkleding bij, wat vandaag de dag het gros van het assortiment beslaat. De sterke punten van KILLTEC zijn een echte kennis van hun klanten, een neus voor innovatie, modieuze ontwerpen en veel aandacht voor kwaliteit. Een cocktail die al in de jaren ’90 voor internationale expansie zorgde richting Canada en de Verenigde Staten. Tegenwoordig hebben Günther zijn zonen Marcus en Sven de leiding van het bedrijf overgenomen en gaat de expansie onverminderd voort. Ook Azië, Zuid-Amerika en Australië zijn ondertussen gevallen voor dit familiebedrijf.

KILLTEC is expert in outdoorkleding

De roots van KILLTEC liggen in het koudste deel van Duitsland waar de weersomstandigheden vaak bar slecht zijn. Functionele kleding die de elementen de baas kan is dan geen overbodige luxe. De kleding en sportschoenen van dit outdoor label zijn zowel geschikt voor de outdoorprofessional als voor wie op zoek is naar een warme outfit voor een stadswandeling. Die dubbele functie komt voort uit het modieuze ontwerp van de kleding. Het assortiment van dit Duitse label is uitgebreid en overtuigt met modieuze snitten en een brede keuze. De jassen zijn de kern van de collectie en zijn verkrijgbaar in tal van kleurencombinaties en modellen. KILLTEC heeft een gepast antwoord voor alle eisen of dat nu een casual winterjas is of een jas waarmee je op winterexpeditie kan.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid en innovatie

De KILLTEC jassen en schoenen staan bekend om hun hoge kwaliteit en neus voor innovatie. De ademende en waterafstotende materialen brengen bovendien uitkomst in heel wat vervelende situaties. Voor wintersporters zijn zeker de afritsbare kappen en waterdichte naden een groot pluspunt. Leuk om te weten is dat KILLTEC ook waarden als maatschappelijke verantwoordelijkheid en gemeenschap hoog in het ontwerpvaandel draagt. Wat het assortiment betreft kan je kiezen uit een breed aanbod jassen, van softshell jassen tot echte robuuste outdoor exemplaren. Wil je daar nog een paar hoogwaardige en modieuze schoenen bij om jouw outdoor outfit helemaal af te werken? Ook daarvoor kan je bij KILLTEC terecht.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden