Herschel: innovatieve en duurzame rugzakken

Toen in de vroege 20ste eeuw Peter Alexander Cormack samen met zijn vrouw vanuit Schotland richting het Canadese dorpje Herschel emigreerde had niemand kunnen vermoeden dat dit het begin was van een wereldwijd succes. Twee nazaten van Peter, Jamie en Lyndon Cormack, besloten in 2009 immers Herschel Supply Co. op te richten. Vernoemd naar het dorpje met slechts 30 zielen waar drie generaties van hun familie opgegroeid zijn. Het merk had een duidelijk doel voor ogen: kwaliteitsvolle rugzakken produceren die mensen ook echt willen dragen. In geen tijd is dit label uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen met drie distinctieve looks. Er is de Classic collectie voor wie het graag veilig speelt, de Studio Collectie die toch al net iets expressiever is en de Bad Hills Workshop waar geen regels gelden.

Tijdloze rugzakken voor de avonturier

De missie van Herschel is om stijlvolle en duurzame rugzakken en accessoires voor alledaags gebruik te produceren. Het assortiment bestaat dan ook niet enkel uit rugzakken, maar ook uit accessoires zoals petten, heuptassen, mutsen en meer. Het Canadese merk besteedt uitermate veel aandacht aan de kwaliteit van zijn producten. Het zijn items die gemaakt zijn om lange afstanden mee af te kunnen leggen met een moderne, frisse look. Herschel benadrukt dan ook graag dat investeren in een rugzak of accessoire een investering voor het leven is. Geïnspireerd op de nostalgische look van klassieke bergrugzakken voeg je met de producten van Herschel alvast een stoer kantje toe aan jouw outfit.

Het design van Herschel

Herschel inspireert zich sterk door het outdoor leven en de stijl van de avonturiers. Deze stoere look wordt gecombineerd met een moderne toets zoals hevige graphic prints en opvallende kleuren. Hou je het liever simpel en gemakkelijk combineerbaar? Dan staat de Classic collectie nog altijd voor je klaar. Ook functionaliteit wordt hoog in het vaandel gedragen. Zo zijn er visueel contrasterende leren riemen die voor het kenmerkende uiterlijk zorgen, maar ook gewoon handig zijn. Heb je geen rugzak nodig, maar ben je toch fan van de distinctieve look van dit label? Dan zijn er ook nog laptoptassen, shoppers en Snapback Caps in het assortiment terug te vinden. Er is altijd wel een product van Herschel dat bij jouw noden past.