Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5

 Merkenheader

PASSIONATA: elegante lingerie voor de zelfverzekerde vrouw

Het Franse lingeriemerk PASSIONATA verscheen in 1988 op de markt. Het label werd in de markt gezet als een betaalbare optie voor een jonger publiek op zoek naar kwaliteitsvolle lingerie. Het bedrijf valt onder de paraplu van de Groupe Chantelle, die reeds in 1876 werd opgericht door Gamichon. Vandaag de dag is PASSIONATA een gekende speler in de sector, met een eigen stijl en met nog steeds dezelfde doelgroep. De ontwerpen van dit Franse label staan voor een moderne en charmante inslag die als gegoten zit op het vrouwelijke lichaam. Het is lingerie voor zelfverzekerde vrouwen die niet bang zijn om hun lichaam te vieren in al zijn pracht. Een missie waar de setjes van PASSIONATA zeker en vast bij kunnen helpen.

Lingerie die past bij jouw persoonlijkheid

Geen twee vrouwen zijn hetzelfde en dat geldt niet alleen voor hun lichaam, maar ook voor hun persoonlijkheid. Wat dat lichaam betreft, betekent het dat je bij de aankoop van een setje goed dient uit te kijken naar jouw fysieke kenmerken. PASSIONATA biedt om die reden tal van pasvormen en maten aan, zodat je van elk model wel een exemplaar op de kop kunt tikken dat voor jou past. Zo is er een speciale collectie met bh’s voor grote maten, maar je kunt ook een kleine bandeau bh aanschaffen of voor een push-up model gaan. Ook op het gebied van slips is er voldoende keuze. Speelse broekjes, sexy strings of elegante slipjes met kanten details komen allemaal voorbij. De ontwerpers weten namelijk dat iedere vrouw een eigen stijl heeft, dus het merk maakt stoere, elegante, en schattige lingerie.

Comfortabele mode van PASSIONATA

PASSIONATA wil dat jij je op ieder moment van de dag op je gemak voelt. Daarom maakt het merk niet alleen kwalitatieve lingerie, maar ook nachtkleding, beachwear en lifewear zoals mooie body’s. Accessoires maken de collectie van het merk compleet. Denk bijvoorbeeld aan mooie jarretels die je kunt combineren met je lingerie. Alle items van het merk worden van zijdezachte materialen gemaakt. Deze vormen zich helemaal naar jouw lichaam, waardoor je je op en top vrouwelijk kunt voelen.Met de lingerie van PASSIONATA boost je in geen tijd jouw zelfvertrouwen zonder dat het veel moet kosten.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden