-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
 Merkenheader

New Look: de echte modetrends

De geschiedenis van New Look gaat terug tot 1969 wanneer Tom Singh in het Verenigd Koninkrijk zijn eerste winkel opent. Zijn missie? Inspelen op de laatste modetrends, klantgeoriënteerd te werk gaan en betaalbare kleding op de markt brengen. Het is een manier van werken die al snel succes kent en tot een enorme groei leidt. Vandaag de dag telt New Look meer dan 600 winkels en levert het online aan 120 landen. Tel daar de vele volgers op sociale media bij en je begrijpt dat New Look een speler van formaat binnen de sector is. Doorheen al die jaren is het basisidee van dit modemerk nooit aangepast. Simpel te werk gaan, aan de actuele trends voldoen en shoppen leuk maken.

Mikken op een breed publiek

New Look is een internationaal modemerk dat een enorm brede collectie aan de man brengt. Daarbij wordt ingezet op drie grote categorieën klanten: vrouwen, mannen en tieners. Naast kleding bestaat de collectie ook uit accessoires en schoenen. Om snel in te spelen op actuele modetrends maakt het bedrijf gebruik van een wereldwijd netwerk aan leveranciers. Opvallend is dat New Look zich ook echt tot doel stelt een zo breed mogelijk publiek te bedienen. Die oriëntatie op verschillende doelgroepen komt ook naar voren in de kleding. Kleine en simpele accentverschillen tonen aan dat er rekening wordt gehouden met die doelgroepen. Om er maar enkele van op te noemen: zwangere vrouwen, lange mensen, kleine mensen, tieners en ga zo maar even door.

Voor elke gelegenheid een New Look

Het feit dat New Look sterk inzet op een breed publiek betekent natuurlijk ook dat er een uitgebreide collectie aanwezig is. Er valt niet één duidelijke stijl te onderscheiden. Of je nu op zoek bent naar een casual outfit, wat sportievere kleding, een cocktailjurk of een pak: je komt nooit van een kale reis thuis. Een veelzijdigheid die ook toelaat om tal van leuke combinaties te maken. Leuk is dat heel wat van de outfits die je overdag draagt met een toevoeging van een stijlvol accessoire perfect geschikt zijn voor bijvoorbeeld een formal dinner. Kortom: binnen het ruime aanbod aan kleding en accessoires vind je alles voor een geheel eigen stijl. Een volledig nieuwe outfit nodig? Dan kan je terecht bij New Look.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden