Tigha: uit liefde voor het leer

Het bedrijf Tigha specialiseert zich in high-end mode voor zowel mannen als vrouwen, met een focus op leer. Het merk werd in 2009 door de Duitser Asem Chaudhary opgericht uit de frustratie dat het perfecte leren jasje niet te vinden was. Wat je zelf doet doe je beter en dus besloot hij om maar zelf met de productie van kwalitatief hoogwaardige leren jassen in een high fashion stijl te beginnen. Inspiratie wordt gehaald uit de klassieke stijl van de vroegere mode, maar even goed uit de nieuwste trends. Dat het merk aanslaat mag duidelijk zijn: in slechts enkele jaren tijd is het een internationaal succesverhaal geworden en is het assortiment uitgebreid met onder andere jurken, tussenjassen, shirts en meer.

Tigha: een merk met persoonlijkheid

Leren jassen zijn nog altijd een kledingstuk dat geassocieerd wordt met een stoere en ongedwongen stijl. Het is die invloed van rock & roll en het durven creëren van nieuwe ontwerpen die de boegbeelden van dit Duitse merk zijn. Tigha staat voor het tegenovergestelde van een saaie kantoorstijl. Extravagante prints, innovatieve snitten en rokken met bikerkleuren vieren hoogtij. De collecties kenmerken zich ook door een breed scala aan kleuren. Van zandroze tot alle mogelijke blauwtinten tot het klassieke zwart. De laatste jaren zijn er ook steeds meer kledingstukken in de collectie geslopen die voor luxe staan. Gemaakt van de beste materialen zit je met dit trendy label goed voor een moderne en zelfverzekerde stijl. Een stijl met karakter en tonnen persoonlijkheid.

De veelzijdigheid van de collectie

De collecties van Tigha staan voor kwaliteit en een modern ontwerp zonder de klassiekers uit het oog te verliezen. Ze staan echter ook voor veelzijdigheid. De grote keuze aan basics en het stoere randje, dat de kleding van het label zijn unieke persoonlijkheid geeft, zorgen voor mode waar je heel wat kanten mee uit kunt. Combineer één van de stoere leren jassen met een spijkerbroek voor een robuuste look of trek één van de elegante jurkjes en rokjes aan om een stapje in de wereld te zetten. De betaalbare en diverse mode van Tigha laat je toe om eindeloos te kunnen experimenteren en jouw eigen stijl te ontwikkelen. Tigha is een merk dat kwaliteitsvolle eye-catchers maakt die zowel casual als elegant kunnen zijn.