Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5

 Merkenheader

Zizzi: het merk dat houdt van curves

Zizzi is een merk voor volslanke mode, opgericht in het jaar 2000. Het zet zich af tegen de hedendaagse modecultuur waarbij fashion er vooral lijkt te zijn voor dunne modellen. Bij Zizzi kiezen ze dan ook voor toegankelijke ontwerpen die écht door alle vrouwen gedragen kunnen worden, ondanks hun maatje meer of minder. Zo wordt er rekening gehouden met de natuurlijke vormen van curvy vrouwen en wordt de kleding als dusdanig ontworpen om ook hun troeven in de kijker te stellen. Met Zizzi kunnen ook curvy dames genieten van hun dagelijkse portie zelfzekerheid waar ze recht op hebben. Natuurlijk kan je ook voor een maatje Small nog steeds bij dit modehuis terecht. Iedere vrouw is dan ook welkom, gaande van S tot XXL. Het concept heeft hen alvast geen windeieren gelegd. Met meer dan duizend point of sales en ruim 120 concept stores verovert dit label Noord-Europa. Nadien ook de rest van de wereld? Velen zijn al fan.

Mode voor zij die trots zijn op hun figuur

Het ontwerpen van mode dat rekening houdt met verschillende maatjes, is geen evidentie. Vooral bij curvy dames kunnen de vrouwelijke vormen soms nogal eens afwijken. Bij de ene vrouw kleeft het extra’s eerder op de heupen, terwijl dat bij anderen dan weer op de borsten of zelfs in de buikstreek is. Zizzi tracht dan ook rekening te houden met de verschillende vrouwelijke vormen en er tijdens het ontwerpen op toe te zien dat geen enkele vrouw achterwege blijft. Natuurlijk zal een ontwerp voor een slanke dame er volledig anders uitzien dan voor een vrouw die trots is op haar curves. Toch zijn de pasvormen steeds aangepast om de juiste vrouwelijke vormen te accentueren en sommige complexpunten te verhullen onder een laagje kwalitatief textiel.

Zelfzeker door het leven met de stijlvolle kleding van Zizzi

Zizzi houdt van curves en wil de vrouwelijke schoonheidskenmerken bij volslanke dames accentueren. Voor hen geen verhullende kledij maar leuke shirts met eigentijdse prints die de mooiste vrouwelijke vormen beklemtonen. Zo kunnen ook curvy dames zelfzeker voor de dag komen. Even een wit shirt, een hip uurwerk en een cap waarbij de haren over de schouders lijken te dwarrelen? Het shirt een tikkeltje ruimer om de eventuele love handles hun vrijheid te gunnen en de borsten menig voorbijganger te imponeren. Dankzij de cap en de wijde haren ligt de focus in dit geval op de prachtige glimlach die jouw outfit af lijkt te maken. Liever een tuniek, tussenjas, bloes, trui of legging? Zizzi heeft het allemaal aangepast aan de noden van hedendaagse vrouwen.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden