-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
 Merkenheader
Alle producten van Orelia102

Orelia: het sieradenlabel met oog voor goud en zilver

Het Londense sieradenlabel Orelia zag het levenslicht in 2007. Twee jaar eerder had oprichtster Louisa haar job in de juwelensector opgegeven om haar eigen label op te richten. Haar eerste juwelen vertoonden prachtige charmes en maakten gebruik van luxueuze materialen zonder dat het prijskaartje hoog diende op te lopen. In 2008 ging Louisa de samenwerking aan met haar oude vriendin Collette. Niet veel later openden ze een flagship store in het befaamde Oxford Circus. Een jaar later zouden ze hun hoofdkantoor verhuizen naar het zonnige Brighton om van hieruit aan het nakende succes te werken. Tegenwoordig zijn de sieraden van Orelia wereldwijd verkrijgbaar in meer dan zevenhonderd boetieks.

Speelse sierraden met een casual look

Tot op heden blijft Orelia trouw aan het originele concept: sieraden die een speelse look geven aan iedere vrouwelijke look. Die speelsheid ontstaat meestal vanuit een schattig design dat zacht oogt en toch als blikvanger fungeert voor de pols, de oren, de hals of het decolleté. Hun zachte look heeft tot gevolg dat ze ook casual kunnen gedragen worden. Ze komen in verschillende varianten op basis van goud en zilver. Toch laten de ontwerpsters het niet na om ook andere speelse elementen te verwerken. Denk bijvoorbeeld aan de gouden oorbellen met stoffen afwerking die de nodige lentekriebels weten op te wekken. Ongeacht waar je ze dragen wil: stuk voor stuk zijn het ornamenten voor het vrouwelijk lichaam.

Bij Orelia is één sieraad niet genoeg

De speurtocht naar een geschikt sieraad is niet eenvoudig. Ook Orelia is zich daar bewust van. Om die reden kiezen de ontwerpsters dan ook voor een heel brede collectie. Naast hun oorbellen gaat het bijvoorbeeld ook om armbanden, vriendschapskettingen, edelsteenobjecten, ringen en andere accessoires. Bijzonder zijn bijvoorbeeld ook de patches en diademen. Tot de bestsellers behoren dan weer de eenvoudigere modellen, waarvan de gouden micro-oorringen misschien wel het beste voorbeeld vormen. Ook een gouden ketting met een subtiel hartje doet het bijvoorbeeld heel goed. Bijkomstig voordeel van dit brede assortiment: je vindt altijd wel een geschikt sieraad voor jouw look. En als je echt niet kan kiezen? Dan ga je toch gewoon voor verschillende varianten. Zo heb je altijd een leuk sieraad van Orelia in huis.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden