Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5


Sunseeker: alles voor de vrouwelijke strandgenieter

Sunseeker is een merk met een duidelijke focus op swimwear. Het label werd in 1970 te Australië opgericht. Aan de basis lag de typisch Australische badcultuur waar het jonge leven zich meestal op het strand situeert. Ook die Australische vrijpostigheid weet dit merk te typeren. Dat ziet men onder andere terugkomen in zijn rijke geschiedenis. Zo bracht het in 1973 de bikini naar de Australische markt. Het was vanaf dat tijdstip dat het label steeds meer uitgroeide tot een echt cultmerk op vlak van badkleding, zelfs voor vrouwen met een grotere borstomvang. Natuurlijk bleef het altijd wel andere vormen van badkleding ontwikkelen, waarbij men uiteraard denkt aan de uitgebreide collectie aan badpakken. Vandaag de dag kent het label een uitgebreid assortiment aan bad- en zwemkleding en dit gaande van bikini’s en unipakken tot hoeden, shorts en lange gewaden. Het merk heeft onder andere verkooppunten in de grootste Australische steden zoals Brisbane, maar werkt ook samen met talloze internationale winkel(ketens) om hun producten ‘aan de vrouw te brengen’.

Sunseeker brengt het zomergevoel naar iedere badplaats

Sunseeker ziet de wereld als een zonnige plaats. Een zonnige plaats boordevol hagelwitte stranden en azuurblauwe zeeën. Die utopische visie wenst het dan ook naar iedere badplaats te brengen. Hiervoor komt het met kleurrijke en in het oog springende badkleding die de vrouwelijke rondingen wensen te vieren. Toch hoeven ze daarbij niet aan zwemcomfort in te boeten, opdat iedere dame zich een feeërieke zeemeermin voelen kan. Iedere dame, want ze wensen niemand achterwege te laten. Ze doen dat onder andere door het aanbieden van bikini’s, tankini’s en andere badkleding in diverse maten, uiteenlopende van een maatje A tot zelfs een maatje DD of E. Uiteraard hebben ze ook multifits die je er altijd wel goed uit laten zien.

Een ruimer assortiment dan verwacht

Alhoewel het voor Sunseeker allemaal begon op de Australische stranden, zijn en blijven het toch producenten met een ruime visie op de wereld om ons heen. Daarom komen ze ook met allerhande kledingproducten zoals kleedjes en shirts. Bovendien wensen ze een onverstoord strandgevoel te garanderen door allerhande bijpassende accessoires aan hun assortiment toe te voegen. Voorbeelden zijn de strandzakken en portemonnees maar evenzeer de ruimzittende strandhoeden en handdoeken waar je even op kan rusten. Nadien kan je je uiteraard in een van de badjassen wikkelen om zo meteen van een cocktail te genieten aan de plaatselijke strandbar. Bij Sunseeker weten ze duidelijk hoe ze een zorgeloos strandgevoel moeten garanderen.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden