Must-have tussenjas: Tot -30% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

TFNC: trends recht van de catwalk

TFNC is een echt trendlabel uit het Verenigd Koninkrijk dat in 1976 in hartje Londen werd opgericht door Hussein Walji met enkele zakenpartners. Het idee? De glamoureuze en extravagante stijlen van de catwalk naar de huiskamer brengen. De fashionista’s die op hun honger blijven zitten, bedienen met een fijn assortiment aan jurken die de high-fashion vibe uitstralen. Dit Britse label heeft een brede collectie jurken voor elke gelegenheid en kenmerkt zich door zijn vrouwelijke snit. Het hele jaar door werken de designers ontzettend hard om de nieuwste trends in geen tijd in draagbare vorm aan te bieden. Zo gaan ze bij TFNC er prat op dat elke nieuwe trend binnen de 24 uur in hun winkels terug te vinden is.

Betaalbare kwaliteit met een vleugje elegantie

Glamour is het codewoord in de ontwerpen van TFNC. Extravagantie in het dagelijkse leven brengen, dat is de missie. Om dat te doen, heeft dit trendy fashion label een uitgebreid assortiment aan jurken die zorgen voor goed humeur. Korte feestjurken voor een avondje uit, kant- en klare alledaagse kleding die een tikje glamour aan elke outfit toevoegen, chique cocktailjurken voor een formeel event en ga zo maar door. Voor eender welke gelegenheid vind je wel een jurk naar jouw wens. Naast de uitgebreide collectie jurken vind je bij TFNC ook een brede selectie aan blouses, rokken en sweatshirts. Stuk voor stuk met het kenmerkende oog voor detail van dit trendy label. Dress to impress zou zomaar even het motto van dit succesvolle merk kunnen zijn.

De stijl van TFNC

TFNC tracht de stijl van de catwalk te vertalen naar draagbare mode. De catwalk is echter een samengaan van diverse stijlen en ontwerpen en dat zie je ook terug in de collectie. Er zijn jurken en andere kledingstukken met graphic prints, er zijn monochrome stukken, maar er is ook heel wat kledij met contrasterende kleurencombinaties met tal van leuke details. Kant, pailletten of een opvallende uitsnijding: al deze zaken zijn schering en inslag bij de mode van TFNC. De constante in die veelzijdige stijl is een streepje glamour en de hoge kwaliteit van de kleding. High fashion die je na enkele keren dragen de vuilnisbak in moet kieperen? Daar ben je niet veel mee. Betaalbare mode voor echte fashionista’s: dat is TFNC.