Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5


INUOVO: comfortabele en gave schoenen van Turkse oorsprong

Met de schoenen van INUOVO ontdek je een coolheid waarvan je niet eens het bestaan kon vermoeden. Het label is er een die doet denken aan een Turkse bazaar: jong, boordevol kleuren, uitbundig en bovenal fris. De kleurrijke creaties van dit label uit Istanboel zijn dan ook dynamisch en staan dicht bij de hedendaagse trends die de catwalk sieren. Het label staat eigenlijk ook zelf nog maar in de kinderschoenen. Het werd dan ook pas in 2010 opgericht. Dankzij het jarenlange vakmanschap van de ontwerpers weet INUOVO zich wel op de kaart te zetten. Dat doen ze ook met hun veelzijdige assortiment. Naast sandalen kan je ook teenslippers, laarzen en instappers in de collecties vinden. Allemaal voor modebewuste dames die op zoek zijn naar de beste kwaliteit.

De schoenen van INUOVO geven iets extra’s aan iedere outfit

In 2011, slechts een jaar na de lancering van het label, kende INUOVO zijn eerste internationale successen. Sindsdien zijn de producten vertegenwoordigd in meer dan vijftig verschillende landen. Wat de schoenen zo bijzonder maken? Alhoewel ze getuigen van Turkse creativiteit, worden ze gemaakt in de duurdere en kwalitatievere Europese productiecentra. Dat maakt ze natuurlijk een stukje duurder, maar het biedt wel een hogere kwaliteit dan wat men gewoon is van andere vormen van productie. Ondanks het genoemde internationale succes wist dit label nooit zijn afkomst te verloochenen. Zijn afkomst is er één die doet denken aan de joie de vivre van de Turkse Oriënt. Van het kleurrijke en vrolijke gevoel van het pulserend binnenland tot de bazaar boordevol creativiteit, geuren en drukte. De creaties van INUOVO lijken dan ook de Turkse zon rechtstreeks in jouw schoenenkast te brengen. Voornamelijk hun zomerse en supercomfortabele teenslippers blijken het heel goed te doen.

Kies voor een look boordevol creativiteit

INUOVO wil haar klanten steeds inspireren door ook zelf nieuwe ideeën aan te brengen. Dat doet het met z’n jeugdige charme die jou een nieuwe kant van jezelf helpt te ontdekken. Bovendien doe je dat gewoon in alle comfort, ongeacht de ondergrond en de voetpositie. Uiteraard werden de schoenen om die reden dan ook gemaakt van het beste materiaal, waarbij enkel het beste leer in aanmerking wordt genomen. Het resultaat? Schoenen met een moderne en stedelijke filosofie die als charmante creaties een fluweel vormen voor iedere voet. Dat je plezier zal vinden in de schoenen van INUOVO, dat staat alvast buiten kijf.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden