-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
Alle producten van KnowledgeCotton Apparel65

KnowledgeCotton Apparel: casual herenkleding vanuit Denemarken

Het modemerk KnowledgeCotton Apparel richt zich op moderne heren en werd in 1969 in het Deense stadje Herning opgericht. Jorgen Morup en zijn vader stonden aan de wieg van het label dat begon als een textielfabriek. Duurzame principes zijn van in het begin ingeweven in de filosofie van de onderneming. Zo maken ze enkel en alleen gebruik van biologisch katoen. Voor de eigen modelijn was het wachten tot 2008 wanneer KnowledgeCotton Apparel trendy mode voor stedelingen lanceerde. Vanuit hun ervaring met textiel en hoge kwaliteitsnormen een stap die relatief vlekkeloos werd gezet. Vandaag de dag is het Deense label een gekende naam binnen de sector die mode met milieubewustzijn samen doet smelten zonder daarom er “eco” uit te zien.

IT-merk met een eigen stijl: KnowledgeCotton Apparel

De grote aandacht voor milieunormen van KnowledgeCotton Apparel gaat verder dan het enkel en alleen maar het milieu. Zo zijn de materialen niet alleen biologisch afbreekbaar, maar is er ook op gelet dat alles onder humane omstandigheden gemaakt wordt. De stijl van deze herenmode zelf kan je trendy en urban noemen. Het is casual kleding die perfect past binnen de grootstedelijke context. Hippe streetwear die er absoluut niet uit ziet als de kleding die je zou verwachten bij een groen bewustzijn. Een groot deel van het assortiment bestaat uit effen basics, maar af en toe verrast KnowledgeCotton Apparel ook met een fijne graphic print. Milieu en een coole stijl gaan hand in hand en vormen samen meer dan mode: het is een levensstijl, een statement.

Casual mode met een upgrade

KnowledgeCotton Apparel profileert zichzelf als een merk streetwear dat mee is met de laatste trends en vooral niet stijf wil overkomen. Dat betekent echter niet dat de kleding uit de collectie enkel en alleen maar geschikt is voor een vrije dag. De brede selectie knappe basics en overhemden lenen zich ook tot een combinatie met een geklede broek voor een elegante zakelijke look. Ben je vooral op zoek naar een kledingstuk om echt comfortabel in te zitten? Dan zijn de gebreide truien een logische keuze die je bijvoorbeeld op een chino van het Scandinavische label kunt dragen. Mode waarbij je je goed kunt voelen en ook goed in voelen: dat is KnowledgeCotton Apparel.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden