Naar hoofdinhoud gaan
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje

Desigual: een explosie van kleuren

Desigual is het geesteskind van de Zwitserse hippie Thomas Meyer en werd opgericht in 1984 op Ibiza. De missie was vanaf dag één duidelijk: positiviteit uitstralen en boven alles anders zijn dan de rest. De typische stijl van Meyer met een opvallend kleurgebruik, veel patchwork en leuke graffiti-achtige teksten sloeg aan en betekende het begin van een imperium. De focus in de collectie heeft altijd op vrouwen gelegen, maar ook mannen en kinderen zullen vast en zeker hun gading vinden in het ruime assortiment. Vandaag de dag verkoopt Desigual onder die naam ook kleren, tassen en schoenen. Je van kop tot teen kleden in deze casual wear op een manier die jouw persoonlijkheid accentueert? Het kan dus.

Voor een goed humeur

Desigual is geknipt voor wie positief in het leven staat. De doelgroep? Iedereen met dezelfde non-conformistische levensvisie. De kleding wordt gekarakteriseerd door kleurrijke designs, bijzondere teksten, borduursels en natuurlijk de gewaagde combinaties van cirkels, strepen en bloemen. Wat je zeker niet terug zult vinden? Basics die bestaan uit één kleur en waarmee je verdwijnt in de grijze massa. Elk seizoen pakt het kledingmerk met nieuwe collecties comfortabele en leuke kleding uit. Naast de algehele uitstraling staat ook het draagcomfort centraal. De wortels van het merk liggen in een vogelvrije levensvisie, dus het spreekt voor zich dat dit draagcomfort van groot belang was, is en blijft. Het assortiment van Desigual is vandaag de dag dusdanig uitgebreid dat je zonder problemen jouw eigen stijl binnen het merk kunt ontwikkelen zodat je altijd goedgemutst de deur uit kunt.

Vind jouw stijl binnen Desigual

In de uitgebreide collectie van dit trendy Spaanse kledingmerk vind je alles wat je nodig hebt om goed en vrolijk voor de dag te komen. Een cocktailjurk met een kleurrijk accent voor een avondje uit? Misschien een comfortabele jeans met de gekende bloemenprint voor een dagje shoppen? Of liever jouw outfit compleet maken met een kleurige sjaal? De damescollectie van Desigual heeft voor elk moment de juiste keuze. Afwerken met een van de prachtig gedetailleerde tassen en jouw look is af. Heren gaan stijlvol de deur uit in een van de hippe overhemden of graphic shirts. Welk kledingstuk je ook kiest, er is één zekerheid: met Desigual wordt het nooit saai.