Palmers: het merk van liefde, lust en romantiek

Palmers werd in 1914 opgericht te Innsbruck, Oostenrijk. Het was Ludwig Palmers die met een enkele pennenstreek dit ondergoedmerk het leven inblies. De honderd jaar die daarop volgden waren het toonbeeld van constante innovatie waarbij het ondergoed steeds comfortabeler werd en ook opwindende stukjes aan het assortiment werden toegevoegd. In de loop der jaren introduceerde het bedrijf onder andere een bandjesloze push-up bh, panty’s, zwempakken en een loungelijn. Vooral zijn sexy advertentiecampagnes wisten het merk internationaal op de kaart te plaatsen. Intussen is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grotere spelers op de Europese ondergoed-, lingerie- en loungemarkt.

Kwaliteit voor jong en oud met Palmers

Jarenlang kenden vrouwen Palmers voornamelijk omwille van diens uitmuntende kwaliteit en ultiem comfort. Dat is waar het merk absoluut op uitblinken. Lange tijd was dat ook absoluut voldoende om talloze jonge vrouwen te inspireren. Vandaag de dag komt het bedrijf echter voor andere uitdagingen te staan. Sinds de eeuwwisseling zet het label dan ook steeds meer in op iconische en uitdagende lingerie die zowel jong als oud weet te bekoren. Dat zie je terug in de uitdagende ontwerpen en de uitgebreide collecties. En ook de lijn met zogenaamde loungerie, een multifunctionele mix tussen lingerie en loungekleding, kan dat beamen. Dat geeft dit merk net een beetje extra.

Modieus, in de naam van de liefde

De ondermode van Palmers vormt een verzameling van lust, passie en liefde. En aangezien liefde iets is van meerdere personen, vallen de verschillende collecties eenvoudig te combineren. Zo is er bijvoorbeeld de push-up bh die niet alleen de vrouwelijke contouren maximaal accentueert maar bovendien met een selectief touwtje kan gecombineerd worden met een stijlvolle panty. Het merk kiest steeds voor een kwalitatief design waarbij een gerichte materiaalkeuze subtiel de lust dient te verhogen. Onder andere het gebruik van kant is op die manier bijna een garantie. De liefdeslijnen laten zich eenvoudig combineren met andere loungewear maar kunnen ook lustvol verscholen worden onder een laagje kleding. Heerlijk uitdagend! Of kies gewoon voor een van de Palmers nachthemden die niet alleen prachtig ogen maar ook het nodige slaapcomfort weten te garanderen.