Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5


LTB: het label van toegankelijke en stijlvolle denimproducten

LTB, afkorting van Littlebig, werd in 1994 opgericht te Istanboel (Turkije). Het label geniet vooral populariteit in Turkije, waar het meer dan dertig winkels heeft. Toch beschikt het ook over vestigingen in de grootste steden ter wereld. Onder andere in Amsterdam, Rome en Berlijn zijn er vestigingen van Littlebig terug te vinden. De vestiging in Rome mocht eerder al beroemdheden ontvangen zoals Anna Falchi en Ornella Muti. Jaarlijks produceert het bedrijf meer dan 17 miljoen kledingstukken voor zowel heren als dames en kinderen. De producten worden verkocht in maar liefst 71 verschillende landen.

Met LTB kies je voor stijl en natuurbehoud

Alhoewel voor LTB kwaliteit altijd op de eerste plaats staat, zijn ook de natuur en de duurzaamheid van hun producten een belangrijk aandachtspunt. Die filosofie vormt ook de basis van de internationale groep waar het label deel van uitmaakt. Maar het merk weet natuurlijk ook met zijn collecties zelf te imponeren. De jeansproducten zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in diverse stijlen. Zo kan je kiezen voor een blauwe, witte of zwarte jeans. Straight of voorzien van de nodige details die je een unieke look bezorgen? Liever een short of zelfs eerder een jeansrok? Zelfs shirts, blouses en truien behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard stuk voor stuk van de beste kwaliteit, zoals de talloze internationale certificaten iedere keer opnieuw bewijzen.

Kleding in alle maten, stijlen en uitvoeringen

In tegenstelling tot sommige andere merken kiest Littebig niet alleen voor graatmagere modellen, maar juist voor diversiteit. LTB draagt het individu hoog in het vaandel en biedt zijn kleding aan in uiteenlopende maten en stijlen, opdat iedereen er een geschikt kledingstuk vinden kan. Het label gelooft in een wereld waarin iedereen uniek is en niet alleen eigentijds maar bovendien ook zelfzeker voor de dag hoort te kunnen komen. Net zoals het bedrijf sterk inzet op het respect voor zijn medewerkers, doen het dat ook voor zijn klanten. Met dit label hoef je lang niet altijd over de slankste vormen te beschikken om stijlvol voor de dag te komen. Little of Big? Natuurlijke schoonheid en gewoon lekker jezelf zijn is voor LTB nog steeds het belangrijkste kenmerk.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden