Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5

 Merkenheader

SHEEGO: prachtige mode voor grote maten

SHEEGO is een Duits modemerk dat zich specialiseert in een duidelijke doelgroep: realistische vrouwen. Het is kleding in een ruime selectie aan maten die ver wegblijft van de size zero die zo alomtegenwoordig is. Het bedrijf is een onderdeel van Schwab dat in 1954 door Friedrich Schwab werd opgericht. Schwab op zijn beurt valt dan weer onder de paraplu van de grote Otto Group, die in 2009 besliste om met SHEEGO modieuze kleding voor vrouwen met maatje 40 en hoger op de markt te brengen. De lijn valt uiteen in diverse stijlen, van casual tot basic tot trendy. De missie is immers om geen enkele vrouw uit de boot te doen vallen. Als je op zoek bent naar betaalbare kleding die eindelijk eens echt op jouw lijf geschreven is, dan zit je bij SHEEGO goed.

De diversiteit van SHEEGO

De modecollecties van SHEEGO vallen uiteen in diverse subonderdelen met elk hun eigen specialiteit. Gewoon even de juiste collectie aanspreken en je vindt een outfit voor elke gelegenheid terug. Qua ontwerp heb je de keuze uit de volgende lijnen: Basic, Casual, Class, Style en Trend. Het spreekt voor zich dat de ontwerpen afhankelijk van de modelijn enorm verschillen. Ben je op zoek naar een trendy denim en shirts met knappe graphic prints? Dan is SHEEGO Trend waar je moet zijn. Liever een sweatshirt en trainingsbroek voor een luie dag thuis? Dan zoek je best de casual lijn op. Een zakelijke outfit nodig? Class en Style staan voor je klaar.

Comfort met feel-goodfactor

Dames met een maatje meer zijn niet alleen op zoek naar stijlvolle en trendy kleding, maar natuurlijk ook naar kleding waarin ze zich goed voelen. Kleding die van kwaliteitsvolle materialen is gemaakt en duurzaam is. Dat is dan ook een van de grote aandachtspunten van SHEEGO. Er wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige materialen en veel aandacht gaat naar het afstemmen van de kleding op de vrouwelijke vorm. Met die kleding zelf kan je naar hartenlust mixen, matchen en combineren, ook tussen de lijnen door. Draag bijvoorbeeld een casual blouse van SHEEGO op een geklede broek voor een elegant effect dat toch nog een tikje sportief is.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden