Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5

Alle producten van FREAKY NATION186

Freaky Nation: leren kleding met een eigen stempel

Freaky Nation is een Duits modelabel dat zich specialiseert in de productie en de verkoop van lederen kledingstukken. Als onderdeel van het grotere Mainpol GmbH werd het merk in 2007 gelanceerd door Bernd Thüring. De doelgroep? Mannen en vrouwen die op zoek zijn naar hoogwaardige kledingstukken waarbij de focus op leer ligt. Mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een wilde en onconventionele stijl zonder aan kwaliteit in te boeten. Het is die wilde en stoere stijl die de naam van het label ook heeft geïnspireerd. Freaky Nation staat voor een bijzonder karakter en een brutale look. Deze buitengewone kleding die allesbehalve mainstream genoemd mag worden heeft de laatste jaren ook buiten de Duitse landsgrenzen aan populariteit gewonnen.

Freaky Nation: expressieve ontwerpen

Individualiteit en expressie zijn twee van de kernbegrippen van Freaky Nation. Een geheel eigen stijl die uiteraard pas tot ontwikkeling kan komen nadat er aan de vereiste kwaliteitseisen is voldaan. In de stoere jassen, broeken en rokken van het merk wordt enkel het beste leer verwerkt om een duurzaam en kwalitatief eindproduct te garanderen. Wat het design betreft worden nieuwe trends verwerkt en is er een breed kleurenschema. Conventionele kleuren worden niet uit het oog verloren, maar opvallende kleurencombinaties zijn tevens aan de orde. In de collectie vind je zowel de iconische leren jassen van vroeger terug als kledingstukken met verrassende materiaalcombinaties en innovatieve snitten. Het jonge ontwerpteam heeft dan ook de vrijheid om bij Freaky Nation zich eens echt uit te leven.

De leren look die jij wilt

Freaky Nation heeft een breed assortiment aan lederen kledingstukken voor mannen en vrouwen. Weet je perfect wat voor stijl je zoekt? Dan vind je in de collectie alle mogelijke stijlen terug, gaande van chique tot modern, van extravagant tot zeer klassiek. Combineer bijvoorbeeld een leren rok in pastelkleuren met een van de vele vrouwelijke modellen jassen voor een elegante look die in geen enkele context misstaat. Ben je toch eerder op zoek naar een look die stoerheid en rock 'n roll uitstraalt? Dan zijn de conventionele zwarte leren jassen, zowel voor vrouwen als mannen, met een ripped jeans een gouden combinatie. In de collectie van Freaky Nation vind je elke stijl die je zoekt aan een betaalbare prijs.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden