Pantoffels438
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
ABOUT YOU Huisschoenen 'Jenny' in Gemengde kleuren: voorkant
Exclusief

ABOUT YOU

€ 24,90
Beschikbare maten: 36-37, 38-39, 40-41
SHEPHERD Hausschuh in Zwart: voorkant
-31%

SHEPHERD

€ 54,90€ 79,90
Beschikbaar in vele maten
HUGO Huisschoenen 'Lola' in Zwart: voorkant
Tip
Premium

HUGO

€ 99,90
Beschikbare maten: 37, 38, 39, 40, 41
PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost

Pantoffels: waar comfort hoogtij viert

Het beste aspect aan de koningin van jouw eigen rijk zijn thuis? Dat je gewoon lekker doet waar je zin in hebt en zonder oordeel jouw voeten in die comfortabele pantoffels laat glijden. Pantoffels zijn dan ook het kledingstuk bij uitstek waar stijl even helemaal de deur uitgaat. Alles draait om ongedwongen comfort en een goed gevoel aan jouw voet. Iets wat overigens helemaal niet zo onbelangrijk is. Jouw voeten krijgen op een dag heel wat te verduren en worden in strakke schoenen gedwongen. Een paar goede pantoffels die de nodige bewegingsvrijheid geven, houden jouw voeten niet alleen warm, maar verlichten ook de druk bij het stappen. Lopen op wolken na een avondje zwoegen in hoge hakken: als dat niet goed klinkt?

Huisschoenen in tal van variaties

Ondanks dat bij huisschoenen het belangrijkste aspect het comfort is, heb je toch heel wat keuze als consument. Er zijn gemakkelijke pantoffels waar je zo in glijdt, maar evengoed modellen die de hele voet omsluiten. Het is maar net waar jij een voorkeur voor hebt. Ook qua design zijn de verschillen overigens levensgroot. Van een effen en al bij al nog zakelijke stijl naar modellen die het kind in jou volledig in het hart sluiten. Pantoffels in de vorm van dieren zijn schering en inslag en waarom zouden ze dat niet zijn? De populairste materialen zijn uiteraard zachte wol, maar ook katoen, leer met een wollen voering, polyester en suède doen het goed. Hoogwaardige materialen voor niet enkel een comfortabel gevoel, maar ook een hoge duurzaamheid.

Instappers stijlvol combineren

Het leuke aan huisschoenen? Ze staan eigenlijk overal bij, want jij bent in jouw huis gewoon lekker de baas. Als je een relaxerend avondje hebt gepland trek je jouw favoriete comfy pants aan met een goed zittende sweater erbij en plof je lekker in de zetel. Komen er gasten langs, maar wil je thuis ook gewoon comfortabel rondlopen? Combineer dan een effen paar wollen pantoffels met jouw normale casual outfit zoals een spijkerbroek en een zomers bloesje. Een gouden tip overigens: voorzie een paar extra pantoffels voor die gasten die kampen met koude voeten. Ze zullen je eeuwig dankbaar zijn. Moet het toch net iets eleganter? Dan zijn er voor die gelegenheden de pantoffels met leer in een wollen afwerking die zelfs bij een meer geklede look draagbaar zijn.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Pantoffels, Zonder hakPantoffels, Zonder plateauPantoffels, Platte hak (0-3 cm)Pantoffels, SlipPantoffels, Ronde neusPantoffels, EffenPantoffels, 37Pantoffels, 37
Damescategorieën
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*Gratis voor alle Belgische telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.