Lipsy: het Britse label met een ruim doelpubliek

Toen in 1988 Lipsy werd opgericht, koos het voor drie verschillende modelijnen die allemaal schitteren in hun eigen visuele hoogtepunten. Het gaat om de lijnen Fantasia, Flirt en Iconic. Drie lijnen die zich allemaal in hun eigen stijl wentelen. De eerste eigen winkel volgde pas in 2008, alhoewel het merk twee jaar eerder al over een eigen website beschikte. In 2010 lanceerde het dan weer haar eerste parfumcollectie. Twee jaar later werden daar ook allerhande VIP-collecties aan toegevoegd. In 2014 wist het ten slotte twee felbegeerde prijzen in de wacht te slepen: de ‘Young Fashion brand’ van Drapers en de ‘Best for Party wear’ van het befaamde Fabulous Magazine. Uiteraard bouwt het merk ook vandaag de dag gewoon verder op die vroegere successen.

Bij Lipsy vind je altijd de juiste jurk

Het veelzijdige label Lipsy profileert zich als een merk met een duidelijke focus op jurken voor iedere gelegenheid. Toch gaan haar ontwerpers ook verder dan dat en is iedere lichaamsvorm welkom. Dat doen ze onder andere door nauwsluitende jurkjes af te wisselen met vloeiende gewaden op basis van losse stoffen. De ontwerpers houden steeds rekening met alle lichaamsvormen en kiezen hierbij voor het beste materiaal, gaande van kant tot hoogwaardige varianten zoals zijde of satijn. Voor de liefhebbers van bijzondere of glinsterende varianten, hebben zij trouwens ook enkele verrassingen in petto.

Drie verschillende lijnen, honderden outfits

Natuurlijk kiest Lipsy steeds voor de nodige diversiteit in haar assortiment. Zo kan iedere dame er een favoriete jurk terugvinden. Met de lijn Fantasia kiest men bijvoorbeeld voor een moderne variant op de klassieke kleding. De jurken schikken zich uitstekend voor een stralende doordeweekse dag op kantoor. Toch brengt het merk ook jurken met speelse patronen, ongebruikelijke cuts en opvallende kleuren. Het is er daarom ook één voor de zwoele zomerdagen. De lijn Flirt is dan weer een stuk traditioneler en kiest voor snits uit de jaren ’50. Sommigen vinden de jurken vooral casual, terwijl anderen ze eerder een retrostijl toedichten. Bovenal zijn het natuurlijk hoogwaardige producten. De derde lijn, Iconic, kiest voor het echt serieuze uiterlijk. Felle kleuren worden hier vervangen door natuurlijke tonen. Het is een stijl van rechte snitten en nobele materialen, waarbij een onopvallende uitstraling centraal staat. Ongeacht voor welke lijn je echter ook kiest: Lipsy heeft voor elk wat wils.