Items van het merk filteren
Alle producten van DREIMASTER759

Dreimaster: mode die tegen een stootje kan

Het Duitse modelabel Dreimaster maakt rauwe en robuuste mode, die geboren is in het hoge Noorden. In 2010 beslissen drie goede vrienden kleding op de markt te brengen die het koude en slechte weer van hun heimat, Hamburg, kan trotseren. Over de naam moet niet lang worden nagedacht. De drie masten staan voor de drie vrienden en het schip symboliseert de unieke reis door de modewereld. Het concept en de kwaliteitsvolle kleding van het label sloegen al snel aan en vandaag de dag kan je over bijna heel Europa deze geavanceerde outdoor-mode terugvinden. Het assortiment bestaat uit kleding voor kinderen, mannen en vrouwen. Leuk om te weten is overigens dat de laatste collecties zelfs rasechte zomerkleding, uiteraard gebaseerd op de eigen stijl, bevatten.

De invloed van de Hanzestad

Hamburg is de geboorteplaats van Dreimaster en dat is door de hele collectie heen duidelijk te merken. Het merk blijft bij zijn roots en heeft die typische zin voor het understatement die in de Hanzestad te vinden is. Eenvoudige en casual ontwerpen met toch een snuifje elegantie zijn de norm. In zo goed als elk kledingstuk vind je overigens een verwijzing terug naar het maritieme leven van deze havenstad. Graphic prints van ankers of andere details die je zo richting het water transporteren. Het ander visitekaartje van Dreimaster is absoluut de focus op kwaliteit en functionaliteit. De ruwe omstandigheden in het Noorden vereisen dit dan ook. Kopen bij dit outdoor merk is zeker zijn van een duurzaam en functioneel kledingstuk.

De collecties van Dreimaster

In de begindagen lag de aandacht van de collectie uitsluitend op regenkleding en warme kledingstukken die de weersomstandigheden konden trotseren. Tegenwoordig is daar een breed assortiment aan basics en zomerkleding aan toegevoegd. Dezer dagen kan je tijdens elk seizoen terecht bij Dreimaster voor de tijdloze creaties met de toevoeging van moderne details. De parka’s en functionele zware winterjassen voeren nog altijd de boventoon, maar als je op zoek bent naar een fijne collectie shirts, topjes en jurken ben je bij Dreimaster ook aan het goede adres. Stuk voor stuk kledingstukken die de gekende kwaliteit en duurzaamheid bieden en natuurlijk vaker wel dan niet maritieme details. Dreimaster vergeet ten slotte nooit zijn eigen stijl.