Naar hoofdinhoud gaan
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje

Suri Frey: tassen en schoenen voor modebewuste vrouwen

Het artistieke en bijzondere label Suri Frey werd in 2014 op de wereld losgelaten. Het team ontwerpers dat aan de wieg stond van dit bedrijf zochten een collectie waarin ze hun artistieke claim en vrijheid echt konden botvieren. Waar liefde voor detail en een onderscheidend karakter pluspunten waren. Het resultaat van al die creativiteit is een collectie schoenen en handtassen voor moderne vrouwen die in geen tijd een vaste plaats binnen de fashion sector heeft verworven. Suri Frey is het merk voor vrouwen die zichzelf omschrijven als fashionista en op zoek zijn naar een elegante handtas of een paar stijlvolle schoenen om hun outfit mee af te werken. De functionele creaties zijn niet alleen praktisch, maar ook op een knappe manier vorm gegeven.

De Y van Suri Frey

Het kenmerkende element van de kunstwerkjes van Suri Frey is het feit dat ze stuk voor stuk met de eenvoudige Y getekend worden. Deze Y is dan ook razendsnel het handelsmerk van de collectie geworden. Het geheim van het succes? Dat ligt hem niet alleen in de bijzondere ontwerpen, maar ook in een zorgvuldige selectie van de gebruikte materialen en een compromisloos streven naar een hoge kwaliteit. Nog een opvallend kenmerk van de collecties van dit trendy label: elke nieuwe tassencollectie heeft een duidelijke individuele stempel van de ontwerper. Elke ontwerper die aangesproken wordt om één van de collecties onder handen te nemen tekent deze collector items immers met zijn of haar eigen binnenvoering.

Veelzijdige en inspirerende mode

De handtassen van Suri Frey lenen zich tot elke gelegenheid. Casual genoeg om te passen bij een doordeweekse outfit, maar met dat streepje elegantie en klasse dat nodig is om het geknipte complement bij een cocktailjurk te zijn. Zo vind je een brede selectie schoudertassen en shoppers, maar ook clutches en kleine tasjes. De ene keer met unieke details en een elegante look, de andere keer met een verrassende graphic print die tonnen persoonlijkheid bevat. Heeft jouw outfit nog altijd net een stijlvol duwtje in de rug nodig? Dan vind je bij Suri Frey ook een groot assortiment aan accessoires die daarbij kunnen helpen. Een paar comfortabele en fashionable sneakers, een schitterend horloge of enkellaarsjes? Suri Frey weet wat vrouwen nodig hebben.