-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
Snowboarden197
Weergeven
Sorteren
Kleur
Merk
Prijs
Materiaal
PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost

Snowboard kleding: warm en trendy

Snowboarden is zo’n beetje de trendy en hippe variant van skiën en is de laatste jaren steeds populairder aan het worden. Goede snowboard kleding heeft dan ook heel wat eigenschappen gemeen met bijvoorbeeld ski kleding. Een volledige outfit bestaat uit verschillende lagen, beginnende bij thermisch ondergoed en eindigend bij de handschoenen. Ook hier zijn de belangrijkste functies dat de kleding water- en winddicht is, tegen een stootje kan, comfortabel zit en de lichaamstemperatuur op een goede manier reguleert. Waar zit het verschil dan? Snowboard kleding is in de regel net wat opvallender en er worden andere accenten gelegd qua details en versteviging. Bij het snowboarden, bijvoorbeeld, worden de knieën en het achterwerk zwaarder belast en daar hoort de kleding rekening mee te houden.

Snowboard kleding voor dames: sterk beschermd aan de start

Nog meer dan het skiën is snowboarden een sport waarin valpartijen erbij horen. Kwaliteitsvolle snowboard kleding kan dan ook tegen een stootje. Die valpartijen dempen zodat je zo zacht mogelijk terecht komt is een onmisbare functie. Bovendien betekent vaak vallen ook dat je vaak in de sneeuw terechtkomt. De speciale materialen en stoffen waaruit snowboard kleding voor dames gemaakt wordt, zijn daarom sterk water- en winddicht en houden de sneeuw buiten. Zou dit niet het geval zijn, ben je binnen enkele tellen doorweekt en de dag erna uiteraard ziek. Voorbeelden van deze bescherming tegen de sneeuw zijn de elastische banden bij de broekspijpen. Op deze manier krijgt de sneeuw geen kans om jouw schoenen binnen te dringen.

Onmisbare accessoires bij jouw snowboard outfit

Typisch aan snowboard kleding is de versteviging bij het achterwerk en aan de knieën. Zoals gezegd, zijn dit de zones die door de sport het hardste belast worden en dan ook de beste bescherming nodig hebben. Heb je een goede broek, een dikke jas en een paar stevige snowboots te pakken? Dan is jouw outfit nog verre van af. Een paar warme sokken zijn onmisbaar om jouw voeten lekker warm te houden en ook handschoenen zijn essentieel. Kies voor een model dat sterk afsluit bij de pols om de sneeuw geen kans te geven. Werk jouw outfit af met een warme sjaal, een stevige muts en een hippe bril en je bent klaar met de samenstelling van jouw snowboard kleding.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Damescategorieën
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden