Merkenheader

Ivyrevel: Het eerste digitale modemerk van het digitale tijdperk

Ivyrevel is een digitaal modehuis dat is opgericht door de Zweedse modeblogster Kenza. Het modehuis ontwerpt kleding waar je zowel online als offline in straalt. Het modehuis Ivyrevel richt zich vooral op het implementeren van visuele details in haar collecties om zodoende op te vallen en authentiek te blijven. Ivyrevel mixt de hedendaagse cultuur met haar eigen stijl in high fashion die zich kenmerkt door de streetstyle. Dit resulteert in vrouwelijke en apologische creaties die vrouwelijke vrouwen omarmen. Het merk is geïnspireerd door stedelijke contrasten, sterke onafhankelijke vrouwen en door de hedendaagse cultuur. Door tegenstellingen van steden te combineren mixen ze “uptown” en “downtown” met elkaar, dat zorgt voor een uniek modemerk dat erg geliefd is onder de jonge trendsetters.

Ivyrevel: Het zweedse merk dat gebaseerd is op algoritmes

Het Zweedse modemerk dat werd opgericht op 16-jarige leeftijd door modeblogster Kenza en ze samen met haar schoonfamilie uitbouwde is het het eerste digitale modehuis van het digitale tijdperk. Ivyrebel werd opgericht met het doel nieuwe trends te dicteren door de ervaring van de klant te analyseren. Het innovatieve merk doet dat met behulp van een aantal algoritmen die de voorkeuren van gebruikers en de manier waarop ze veranderen omvatten. Met dergelijke gegevens kan Ivyrevel het gewenste item met nauwkeurigheid selecteren en zelfs maken en het ontwerp wijzigen. Ongetwijfeld is de lancering van Ivyrevel een grote innovatie en een stap in de richting van de toekomst. Het succes kan grote veranderingen in de mode brengen.

Ivyrevel: het merk dat opvalt en je vrouwelijkheid accentueert

Het merk staat bekend om het mengen van verschillende materialen en om het gebruiken van levendige kleuren en provocerende prints. De stijl is gepolijst, luid en extravagant voor vrouwelijke vrouwen met rondingen. Omdat design hoog in het vaandel staat experimenteert het merk veel met visuele designs. Ze streven ernaar om stukken te ontwerpen in hun collecties die een diepere betekenis hebben, maar tegelijkertijd wel gemakkelijk te dragen zijn in het dagelijks leven. Ze ontwerpen naast opvallende kleding van hoge kwaliteit ook schoenen en prachtige accessoires.