Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5


VENICE BEACH: badmode en sportkleding

VENICE BEACH is niet alleen de naam van het legendarische strand in Californië, maar ook van een Duits label voor badmode. Het merk werd in 1988 opgericht als dochteronderneming van C. Melchers GmbH & Co. KG dat in de 19de eeuw door Carl Melchers is gesticht. De naam werd niet toevallig gekozen. Geïnspireerd door de fitte levensstijl van de bewoners van VENICE BEACH in Los Angeles maakt dit Duitse merk badmode, sportkleding en accessoires voor wie zich al eens graag in het zweet werkt. Het is kwaliteitsvolle en modieuze kleding om in te sporten dat bovendien uiterst comfortabel zit. Laat die oude joggingbroek en nietszeggende shirts maar thuis: waarom ook niet tijdens het sporten jouw persoonlijkheid aan de wereld tonen?

Multifunctionele designs voor iedereen

Het assortiment van VENICE BEACH is er zowel voor mannen als vrouwen en kinderen en is boven alles multifunctioneel. Perfect geschikt om even te gaan sporten, maar even goed modieus genoeg om naderhand met vrienden iets te gaan drinken. Gelijk omkleden is niet nodig dankzij de trendy en kleurrijke designs waarin je je comfortabel bewegen kunt. Bovendien wordt er veel aandacht gegeven aan innovatieve designs bij VENICE BEACH. De ademende stoffen met gestroomlijnde ontwerpen zorgen voor een fris en fit gevoel, welke sport je ook gaat beoefenen. Ontspannen en sporten is een deel van het leven en waarom zou je er niet goed uit willen zijn tijdens elk deel van jouw leven? Met de kleurrijke en innovatieve kleding van dit fashion label is dat geen probleem.

Kwaliteitsvolle kleding en badmode van VENICE BEACH

De kern van het assortiment van VENICE BEACH is badmode die je ook uit het water aan kunt doen. Qua design wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, maar springt ook het gebruik van felle prints en opvallende kleurencombinaties in het oog. Er zijn diverse pasvormen voor elk lichaamstype en een grote selectie topjes en slipjes om mee te mixen en matchen. Liever meteen een volledig badpak? Ook dan vind je een brede selectie terug. Een fleurig bloemenpatroon is typisch, net als het gebruik van felle kleuren. De sportieve mode van VENICE BEACH laat je in een handomdraai toe om een trendy look neer te zetten zonder jouw prestaties in het minst te hinderen.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden