-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
 Merkenheader

Saint Tropez: Franse elegantie en Scandinavische eenvoud komen hand in hand

Saint Tropez is eigenlijk een Deens vrouwenlabel. Natuurlijk heeft het zijn verwijzing naar de luxueuze Franse badplaats niet gestolen: het ontwerpt jaarlijks zes grote en twaalf speciale collecties naar het voorbeeld van de stijlvolle modetrends die de hogere Franse cultuur typeren. Uiteraard iedere keer opnieuw met een Scandinavische kwinkslag. Intussen geniet het label voornamelijk bekendheid in z’n thuisland, terwijl het echter ook in de rest van Europa actief is. Vooral in Zweden en Nederland geniet het label al de nodige faam. Met meer dan veertig eigen winkels bouwt het echter verder aan de naamsbekendheid die het label hoort te genieten.

High-fashion Franse mode met een Scandinavisch briesje

Alhoewel Saint Tropez zich focust op modebewuste hippe dames, kiest het ook voor een prijsbewuste doelgroep. Het richt zich voornamelijk op de high-fashion, maar de kledingstukken van Saint Tropez schikken zich uitstekend voor het alledaagse leven als voor het wandelen onder de zwoele zomerzon, het voorzitten van een vergadering of zelfs het feesten tot in de vroege uurtjes. De inspiratie van het tropisch oord is duidelijk aanwezig in ieder kledingstuk, ongeacht of je nu kiest voor een soepel bloesje of een stijlvolle damesjurk. Toch verloochent dit label haar Scandinavische roots niet en brengt het het beste van de beide werelden. Simpel, minimalistische accenten en down-to-earth opdat je ook in een aards paradijs nog steeds met beide voeten op de grond weet te blijven. Hierdoor kan je de kledingstukken eenvoudig combineren. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een jurkje in combinatie met een biker jack, een bloesje met gewone jeans of een kleedje met stijlvolle broekkousen en naaldhakken. De multifunctionaliteit van Saint Tropez vormt inderdaad een stevige anekdote in het alledaags modeverhaal.

Omarm de laatste trends met Saint Tropez

Saint Tropez tracht altijd de laatste en nieuwste trends te brengen. De grote hoeveelheid collecties die het label jaarlijks uitbrengt, geeft hen de slagkracht om dat doel eenvoudig te verwezenlijken. Natuurlijk zitten er meer succesfactoren achter dit verhaal. Ontwerpers die voortdurend de laatste evoluties in het oog houden, vergaderingen waarbij de nieuwste modellen tot in hun kleinste details worden besproken en uitgebreide marktstudies gaan vooraf aan iedere collectie. Het logisch gevolg is dat Saint Tropez altijd de kledingstukken aan kan bieden die aansluiten bij de laatste trends, ongeacht of dat nu bloemenprints zijn of eerder klassieke strepen.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden