Tot wel 30% EXTRA korting op jassen5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
 Merkenheader

SPM: schoenen met de vinger aan de pols

Als specialist in trendy schoenen maakt SPM de winkels van Nederland onveilig sinds 1994. Eigenaar Patrick Maas heeft in die tijd het bescheiden bedrijfje zien uitgroeien tot een internationaal succesverhaal. Met verkooppunten in meer dan 35 landen en een duidelijke eigen stijl kan je als schoenenliefhebster niet om dit trendy merk heen. De filosofie van SPM is opgebouwd rond twee peilers: enerzijds een focus op extravagante en innovatieve ontwerpen zonder anderzijds tijdloze en klassieke elegantie uit het oog te verliezen. Het helpt natuurlijk ook dat de brede selectie schoenen van het Nederlandse label bijzonder betaalbaar en veelzijdig zijn. Of je nu trek hebt in een relaxed dagje in de stad, richting het werk moet vertrekken of gaat feesten: SPM heeft altijd een paar passende schoenen in het assortiment.

De veelzijdigheid van SPM

SPM biedt een brede waaier aan schoenen voor elke gelegenheid. Het label stelt zich dan ook tot doel om voor elke smaak iets in huis te hebben. Zo zijn er elegante laarzen voor de koudere dagen, chique pumps voor op kantoor, casual ballerina's voor een vrije dag en nog veel meer. De constante in het verhaal is een hoogwaardige afwerking en een goed draagcomfort. Om toch een typische stijl van dit schoenenmerk te kunnen benoemen: vrouwelijke schoenen die een tikje stoer mogen zijn. Niet voor niets werpt het bedrijf zich de laatste jaren ook op als sponsor van verschillende activiteiten binnen de sportwereld. Schoenen van SPM zijn mee met de tijd en uitermate veelzijdig.

Duurzame schoenen door kwaliteitsleer

Met de regelmaat van de klok pakt SPM uit met een nieuwe collectie waarin vrouwelijkheid en functionaliteit hoogtij viert. Met speciale details, een opvallende versiering of een felle kleurencombinatie is elke schoen een blikvanger. De grootste blikvanger in de collectie van dit label is echter misschien wel het gebruik van kwaliteitsleer. Een materiaal dat in een groot deel van het assortiment verwerkt zit en wonderen doet voor de duurzaamheid. Je hoeft dan ook geen schrik te hebben dat jouw nieuwe paar schoenen al na een paar maand geschikt zijn voor de afvalberg. SPM brengt elk jaar een nieuwe zomer- en wintercollectie die duurzaam én betaalbaar is, met een aantal tussentijdse aanvullingen.