SWING logo
SWING Curve logo

Swing: voor een nostalgische, romantische look

Het fashion label Swing richt zich op een duidelijke doelgroep: vrouwen die op zoek zijn naar elegante jurken met een vintage twist. Het is kleding voor vrouwen die voor een feestelijke gelegenheid er op hun best uit willen zien. Het merk zelf werd in 1992 opgericht en heeft sindsdien een behoorlijke groei ondergaan. Een groei die zeker en vast geholpen werd door de internationale allure van de designs. Deze elegante avondkleding heeft een ruime groep afnemers in Europa en Rusland en steunt op creativiteit en wat men noemt joie de vivre. Met een brede collectie jurken voor elk gelegenheid kan je als fashionista absoluut jouw slag slaan in het assortiment van Swing.

Duizend-en-een-nacht met Swing

De stijl van Swing kan je misschien nog het best omschrijven als die van Duizend-en-een-nacht. Sprookjesachtige kleding met verschillende insnijdingen en een speelse kant. De inspiratie die geput is uit het Oosten valt duidelijk op. Zo zijn er tal van varianten met een lange cut, maar ook tussen de kortere modellen met een gelaagde look vind je wel iets naar jouw stijl terug. Creativiteit en elegantie zijn de sleutelwoorden van het ontwerp en een wereld vol kleur is een van de kenmerken. Het resultaat is een look die recht van de catwalk lijkt geplukt. Combineer de jurken met een sexy naaldhak voor een chic feest of met een paar leuke mocassins voor een meer casual gelegenheid. Is een volledige jurk net wat te veel? Dan vind je in het assortiment van Swing ook een brede selectie rokken en topjes.

Een pasvorm op maat

De jurken van Swing hebben een herkenbare en chique look. Even belangrijk voor een echt goed gevoel is natuurlijk dat ze ook comfortabel aanvoelen. Om die reden heb je de keuze uit een groot aantal modellen en pasvormen. Sukkel je met een paar kilootjes te veel? Dat is geen reden om geen sexy avondjurk aan te trekken. Er zijn modellen voor elk lichaamstype en voor elke smaak. Heb je geen trek in een effen jurk met een moderne snit? Dan zijn details zoals ruches en patronen schering en inslag. Kortom: als je op zoek bent naar een sensuele en elegante jurk voor een speciale gelegenheid staat Swing voor je klaar.