-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec

CAMPOMAGGI: het vintage tassenmerk waarbij leder vooropstaat

CAMPOMAGGI, een Italiaans label dat in 1986 werd opgericht door Marco CAMPOMAGGI, kent men voornamelijk omwille van zijn brede collectie aan vintage tassen. Zijn tassen zijn er niet enkel voor dames, maar het beschikt eveneens over een breed assortiment aan herentassen. Het gaat in dat geval om aktetassen, rugzakken en laptoptassen. Bij zowel heren als dames staat het gebruik van leder centraal, net zoals de handmatige verwerking en de nobele kunst van het typerend vakmanschap. Iedere tas is de verpersoonlijking van een inspirerend verhaal. Het doel? Telkens opnieuw een tas creëren die aansluit bij de authentieke kunst van lederwerk, gezegend is met precisie en aandacht heeft voor de casual look.

Een ideale combinatie tussen authenticiteit en passie voor details

De (hand)tassen van CAMPOMAGGI laten zich voornamelijk typeren omwille van hun vintage stijl. Niet alleen houdt het ontwerp altijd rekening met vintage trends, maar bovendien ziet men hetzelfde ook terugkomen tijdens het volledige productieproces. Zo vertrekt men steeds van onbehandelde koeienhuiden en kiest men voor een behandeling op basis van natuurlijke kleuren. Toch heeft het label ook een passie voor de kleinste details. Natuurlijk zijn er enkele geheime toevoegingen (zonder chromium) en mogen de ontwerpers eveneens milieuvriendelijk katoen gebruiken. Het resultaat is telkens opnieuw een vintage ledertas boordevol accenten die aansluiten bij de hedendaagse trends. Zwart, bruin, groen, blauw of zelfs rood: iedere kleurvariant is mogelijk. Er zijn eveneens modellen die voorzien zijn van een afbeelding of snede waarbij andermaal de ideale mix tussen details en authenticiteit in ere wordt gehouden.

CAMPOMAGGI is thuis in verschillende stijlen

Alhoewel men een vintage handtas bijna automatisch associeert met een casual of zakelijke look hoeft dat niet steeds het geval te zijn. Ze zijn dan ook veel te mooi om enkel in een bepaalde context te gebruiken. Ze getuigen steeds opnieuw van een fantastische samensmelting van kwaliteit en design. Bovendien worden ze enkel beter naarmate de tijd verstrijkt. CAMPOMAGGI focust zich dan ook op diverse stijlen, gaande van de zakelijke sfeer tot trolleys voor op reis, handtassen met luxueuze afwerkingen voor feestelijke diners en fantastische accessoires voor echte globetrotters. Voor wie een totaalconcept verkiest: ook portemonnees en andere lederaccessoires behoren tot de mogelijkheden. Met het rijke assortiment aan lederproducten van CAMPOMAGGI kies je voor een vintage toevoeging voor jouw unieke look.