Kendall voor ABOUT YOU – nu live5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Sweatshirts voor dames2,895

Sweatshirts: sportieve en stijlvolle all-rounder

Er was een tijd dat sweatshirts beschouwd werden als kleding die je eigenlijk enkel droeg als je ging sporten of terugkwam van het sporten. Een activiteit waar ze zeker en vast nog altijd geschikt voor zijn, maar ook slechts een klein aspect van de veelzijdigheid van sweatshirts. Vandaag de dag is de sportieve look meer dan ooit een echte trend, en de casual vibe van het sweatshirt slaat absoluut aan. Dit comfortabele, nonchalante en ook stijlvolle kledingstuk is de perfecte combinatie van de luchtigheid van een T-shirt met de mogelijkheden van een trui. Het gevolg? Een kledingstuk dat zowel geschikt is om mee uit te gaan alsook om op kantoor te dragen of tijdens een dagje shoppen aan te hebben.

Sporttruien en hun vele vormen

De basis van de sweatshirts is natuurlijk altijd dezelfde; een luchtig shirt met lange mouwen dat opvalt door een comfortabele fit en uitstekende pasvorm. Doorheen de jaren zijn er echter oneindig veel verschillende kleur- en patrooncombinaties op de markt gekomen. Er zijn modellen met verfijnde details, trendy bloemenpatronen en zelfs vormen van reliëf. Tal van bekende ontwerpers hebben het kledingstuk ontdekt en er een echt trendy en divers item van gemaakt. Zo streef je met een effen exemplaar een zakelijke look na en met een sterke graphic print eerder een urban stijl. Wist je overigens dat sweatshirts in de regel gemaakt zijn van sweatstof? Dat is een combinatie van katoen met een beetje elastiek voor de kenmerkende luchtige en comfortabele fit.

Vlotte shirts van stoer tot klassiek

Het mooie aan dit kledingstuk dat ontzettend populair is bij jonge vrouwen? De vlotheid waarmee je diverse combinaties maakt. Het is die veelzijdigheid die ook de basis vormt van het succes. Match bijvoorbeeld een sweatshirt met print met een jeans en een paar hippe sneakers voor een comfy look waarmee je op jouw vrije dag uitpakt. Kies voor de combinatie van een model met bloemenprint met een rok en een paar modieuze enkellaarsjes voor een vrouwelijke uitstraling. Formeel voor de dag komen? Dan mix je een effen of gestreept exemplaar met een geklede broek en een paar chelsea boots. Voor elk moment van de dag vind je zo wel een leuke combinatie waar trendy sweatshirts een hoofdrol in spelen.