-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
 Merkenheader

Y.A.S: modieus en eigentijds maar toch een tikkeltje futuristisch

Y.A.S is een betrekkelijk jong label: het werd pas in 2010 opgericht. Het is een Deens merk met een Scandinavische visie boordevol eenvoud: het ontwikkelen van modieuze en kwalitatief hoogwaardige items, die het leven van iedere hedendaagse vrouw zoveel aantrekkelijker maken. Het doet dat in verschillende kledinglijnen, gaande van dagdagelijkse kleding en lingerie tot avondkleding en sportoutfits. In de praktijk vormt het een onderdeel van Bestseller, waartoe onder andere ook Vero Moda en Jack & Jones behoren. Het draagt dan ook diezelfde normen en waarden mee die variëren tussen circulaire innovatie, hoogwaardige kwaliteit en sociale bewogenheid. Ook ultieme transparantie staat hierbij hoog op hun agenda. De kledingstukken van Y.A.S zijn wereldwijd terug te vinden dankzij het uitgebreid distributienetwerk dat het moederbedrijf wist op te bouwen.

Het label voor veelzijdige dames

Y.A.S kiest steeds voor een moderne stijl waarbij het ook futuristische outfits en artistieke prints niet achterwege laat. Soms zijn de collecties een tikkeltje vooruitstrevend te noemen, maar toch blijven ze steeds de recentste trends in ere houden. Bij dit label vind je een verlengstuk van de modehype, maar dan met een voorliefde voor extravagante looks en innovatieve ontwerpen. Diezelfde stijl vindt men terug in het volledige assortiment, gaande van de soepel vallende tunieken tot de geweldige bloesjes. Steeds zijn ze elegant en sierlijk, zonder te overdrijven. De stijl van Y.A.S wordt om die reden omschreven als individueel en creatief, met een duidelijke focus op stijl en kwaliteit.

De ruime collectie van Y.A.S

Wanneer men denkt aan Y.A.S, denkt men al snel aan de dagdagelijkse kledingproducten. Toch heeft het label veel meer te bieden. Onder andere de lingerie en badmode van dit label is niet alleen heel comfortabel te dragen maar weet ook de vrouwelijke contouren in de kijker te plaatsen. Althans, voor hen die ze mogen zien. Eveneens ondergewaardeerd is wat ons betreft de lijn met leren kleding in al even stijlvolle kleuren. Een blauwe bikerjas of zachte leren varianten weten casual en rebels in harmonie te houden. Tot slot kan je ook eens een kijkje nemen in het rijke assortiment aan accessoires. Zo heeft Y.A.S leren handschoenen, sjaals en allerhande toevoegingen zoals verstelbare bandjes.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden