Naar hoofdinhoud gaan
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje

VILA: comfortabele en modieuze kleding

VILA is een deel van de Deense Bestseller groep die werd opgericht in 1975 door Troels Holch Povlsen. De naam VILA kwam voor het eerst ten tonele in 1994 met een duidelijke doelgroep in het achterhoofd: de modebewuste vrouw. Wat is daar belangrijk voor? Trendy kleding dat opvalt met mooie details, comfortabel zit en van een goede kwaliteit is. Kleding dat over een eigen look en feel beschikt zonder daarin te overdrijven. De perfecte beschrijving van de collectie van dit fashionlabel. De kleren van VILA blinken door hun eenvoudig design uit in veelzijdigheid en zijn voor elke gelegenheid geschikt. Maak echter niet de vergissing dat eenvoudig gelijk staat aan saai. Het uitgebreid assortiment bestaat uit jurken, blouses, broeken, T-shirts en truien die stuk voor stuk op elkaar afgestemd zijn. Het is zakelijke kleding die gemixt en gematcht kan worden tot jouw stijl en tot de perfecte outfit voor elke gelegenheid.

Jouw persoonlijkheid met VILA

Voor de moderne vrouw is het zo dat kleding ook iets hoort uit te drukken. Het moet persoonlijkheid tonen en jouw unieke kantje aan de wereld tonen. Omdat geen twee vrouwen gelijk zijn, kan je bij VILA dan ook voor elk wat wils iets terugvinden. Klassieke designs, jurken voor een sensuele look, sportieve shirts en meer. Voor een dagje kantoor kies je bijvoorbeeld uit leuke pantalons, stijlvolle rokken, elegante jurken en trendy blouses. Blijf je lekker thuis vandaag? De warme en cosy truien en coole T-shirts van VILA liggen voor je klaar. Even combineren met een stoere jeans en je hebt een comfortabele outfit waarin je je goed voelt. Tijdens het sporten trendy gekleed voor de dag komen? Ook daaraan heeft dit Deense modelabel gedacht met een collectie trainingsbroeken en andere sportieve kleding.

Betaalbare mode met een hart

VILA is meer dan enkel en alleen een merk dat zich richt op de moderne vrouw. Het is ook een merk dat oog heeft voor de wereld rond ons heen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen dragen ze dan ook hoog in het vaandel. Zo wordt er bewust gekozen voor productieprocessen en materiaal die het milieu minder zwaar belasten. Zo hoef je je niet schuldig te voelen als je op een shopping spree gaat. Een keuze die overigens geen gevolgen heeft voor jouw budget. Dit Scandinavische label doet er ook alles aan om betaalbaar en toegankelijk voor alle vrouwen te blijven. Milieubewuste kleding dat mee is met de trends en bovendien betaalbaar is: dat is VILA.