KENDALL voor ABOUT YOU - 4 december 18:005

Nog maar:00uur00min00sec
Plateaupumps57
Weergeven
Sorteren
Maat
Kleur
Merk
Prijs
Stijl
Motief
Materiaal
Type hak
Hakhoogte
LASCANA Slingpumps in Zwart
Tip

LASCANA

€ 39,90
Beschikbaar in vele maten
PayPalMasterCardVISABancontactAfterPayDiscoverDiners ClubDHLbpost

Plateau pumps: vrouwelijkheid en elegantie

Dat elke vrouw een paar plateau pumps in haar kast zou moeten hebben staan, weet iedereen ondertussen wel. Maar het kan gerust nog specifieker dan dat: plateau pumps mogen niet ontbreken in de garderobe van eender welke zichzelf respecterende vrouw. Deze elegante en feminiene schoenen zijn bij uitstek geknipt voor vrouwen die een professionele en serieuze indruk wensen na te laten. Het zijn schoenen die je met de nodige flair en zelfzekerheid draagt en die nooit uit de toon vallen. Deze comfortabele schoen is dan ook uitgegroeid tot een symbool van de casual chic. Wil je jouw outfit net die boost geven die ze nodig heeft om een hoger niveau te bereiken? Dan is het tijd om jouw pumps van stal te halen.

Blokhakken: verleidelijke en stijlvolle schoenen

Plateau pumps zijn in de eerste plaats comfortabele schoenen met een klassieke look. Kenmerkend is een uitsnijding aan de bovenkant waardoor jouw voet de nodige ademruimte krijgt, en de aanwezigheid van een hak. Bij de plateau pumps zijn er zowel modellen met een plateau- als een sleehak. De hakhoogte varieert daarbij van minihakken tot indrukwekkende exemplaren. Door de comfortabele pasvorm blijft het echter zelfs voor onervaren vrouwen kinderspel om dit type schoen te dragen. De klassieke variatie is gemaakt uit leer, nubuck of suède, en in het zwart. De laatste jaren zijn kleurrijke exemplaren echter meer en meer in opmars. Stijgt de temperatuur tot het zenit? Dan zijn open plateau pumps een uitstekend idee.

Pumps met hoge hak slim combineren

Plateau pumps geven een zelfverzekerde en vrouwelijke toets aan jouw outfit en mogen absoluut veelzijdig genoemd worden. Door een klassiek leren exemplaar te matchen met een zakelijke pantalon of een geklede rok bekom je in een oogwenk een professionele look. Liever casual voor een dagje shoppen of een avondje uit? Opteer dan voor een iets hogere hak met een skinny jeans en een elegante blouse. Op een warme zomerdag combineer je dan weer een open plateau pump met een zomerse jurk of een luchtig topje. Klassieke zwarte pumps nodigen uit tot aardekleuren, kleurrijke exemplaren daarentegen nodig uit tot experimenteren met de rest van jouw outfit. Plateau pumps zijn veelzijdige schoenen waarmee je je niet alleen zelfzeker voelt, maar ook jouw persoonlijkheid in de verf zet.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Damescategorieën
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
België
*Gratis voor alle Belgische telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.**Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden
© 2021 ABOUT YOU SE & Co. KG