Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5

Alle producten van MARJO68

MARJO: traditioneel en altijd draagbaar

Het Duitse modelabel MARJO heeft een zeer bijzondere specialisatie: de wereldwijd bekende traditionele lederhosen en dirndls in een eigentijds en draagbaar jasje steken. De zussen Diana Möckl en Barbara Rosenberger hebben er hun levensmissie van gemaakt om de lange traditie van deze kleding niet alleen in ere te houden, maar er ook een nieuw hoofdstuk aan toe te voegen. Vanuit Obernzeller maken ze sinds 2011 de traditionele pakjes zonder daarbij moderne invloeden over het hoofd te zien. Het resultaat is een opvallend assortiment dat op zijn zachtst gezegd een unieke stijl heeft. Zowel mannen als vrouwen en kinderen kunnen bij MARJO terecht voor deze bijzondere kleding. Als je op zoek bent naar de ideale outfit om het Oktoberfest mee aan te vangen of gewoon fan bent van de stijl is dit het merk voor jou.

Fashion statement met een geschiedenis

De modewereld is soms geobsedeerd door nieuwe trends en een casual stijl. Zelfs zo fel, dat men uit het oog verliest wat er al wel is. De klassieke populaire mode met zijn roots in Beieren, Zwitserland en Oostenrijk waar MARJO zich in specialiseert, vult dat gat ten dele op. Een dirndl in eender welke kleur of een echte lederhosen voor dagelijks gebruik: het is een fashion statement dat kan tellen. Mag het voor jou toch allemaal net iets genuanceerder? In de collectie van MARJO vind je ook leuke jassen, shirts en jeans met traditioneel borduurwerk. Geknipt om zo te dragen of te combineren met de traditionele shirts en bretellen.

Het comfort en de kwaliteit van MARJO

MARJO biedt mode die toch net iets anders is dan andere mode. Mode die ontsnapt aan de trends van vandaag en die een duidelijke eigen persoonlijkheid heeft. De buitengewone jurken en lederhosen van dit traditionele label bevatten niet alleen tonnen karakter, maar zijn ook gemaakt van de beste materialen. De kwalitatief hoogwaardige kleding van MARJO is immers niet bedoeld om wegwerpkleding te zijn, maar om jaar na jaar mee te gaan. Ideaal voor iedereen die er een traditie van maakt naar Oktoberfest te gaan of gewoon een fan van deze stijl is. Laat je daarbij inspireren door de vele combinatiemogelijkheden van de mode van MARJO.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden