Naar hoofdinhoud gaan
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
Alle producten van LLOYD165

Lloyd: het echte city chic

De geschiedenis van Lloyd begint in 1888 wanneer H. F. Meyer in Bremen zijn persoonlijke droom ten uitvoering brengt en een heuse schoenenfabriek opstart. Toen nog onder de naam H. F. Meyer – Schuhfabrik, die in 1927 finaal wordt aangepast naar Lloyd. De volgende grote mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf? De introductie van de iconische rode streep die sinds 1968 elke schoen van dit Duitse label siert. Daarmee zijn ze een van de eerste producenten binnen de sector die het wagen een merkteken rechtstreeks op de schoenen te plaatsen. Vandaag de dag is Lloyd uitgegroeid tot een internationale speler met een indrukwekkend assortiment. En naast schoenen verkoopt het merk ook leren jackets, allerhande accessoires en verzorgingsproducten voor schoenen. Zo weet het een zeer veelzijdige collectie neer te zetten.

Opvallende kwaliteit, opvallend design

De schoenen van Lloyd vormen nog altijd de kern van het assortiment en zijn zowel voor mannen, vrouwen als kinderen verkrijgbaar. Veel aandacht gaat daarbij uit naar de creatie van een klassieke look en hoge duurzaamheid. Niet toevallig zijn de schoenen van dit traditiebedrijf tot op de dag van vandaag handwerk. Het zijn stijlvolle schoenen met fijne details die lekker comfortabel zitten en dankzij het zachte kleurenpalet met heel wat outfits te combineren vallen. Ook bij de keuze van materiaal schemert die verbintenis aan kwaliteit en klasse door. Alle schoenen van Lloyd zijn gemaakt van hoogwaardig leder. Dat stopt overigens niet aan de buitenkant: ook de binnenkant van de schoenen is volledig in dit kwaliteitsvolle materiaal afgewerkt. Zie je de rode streep in het straatbeeld? Dan mag je er zeker van zijn dat het gaat om een comfortabele schoen met een lange levensduur.

Lloyd: nu voor iedereen

Lange tijd waren de schoenen van Lloyd uitsluitend verkrijgbaar voor mannen. In 2001 werd er na een pauze van 30 jaar echter besloten terug de productie van damesschoenen te hervatten. Qua keuzevrijheid zal je zeker en vast niet op jouw honger blijven zitten. Het gevarieerde assortiment bevat zowel sportieve sneakers als comfortabele schoenen voor een vrije dag. Zoek je een mooi exemplaar voor op het werk of tijdens een vergadering te dragen? Dan zijn er nog altijd de klassieke zwarte modellen geknipt voor onder een gekleed pak. Zowel de dames- als herenschoenen van Lloyd staan voor ambachtelijk vakmanschap zonder compromissen.

Ontdek de mega Black Friday Sale op 25.11. 2022. Je kunt te gekke LLOYD Black Friday deals voor dames vinden. Maar dat is nog niet alles, mis onze Black Friday sale van LLOYD voor heren!