BCBGeneration
4 item(s)
Volgen
Items van het merk filteren

BCBGeneration: een manier van leven

Het hippe en trendy Amerikaanse modelabel BCBGeneration heeft zijn roots onder de felle zon van Californië. Het is 1989 wanneer Max Azria het bedrijf opricht, met een duidelijke visie voor ogen: items op de markt brengen die afgestemd is op het jonge leven van jonge vrouwen. Frisse ontwerpen en creatieve looks zijn al snel de werkwijze, mode als levenshouding de filosofie. Iets dat ook sterk terugkomt in de naam van het label. BCBG staat voor de Franse uitdrukking “bon chic, bon genre”, wat zoveel betekent als dat wie goed gekleed is ook een positieve levenshouding heeft. Kortom: fashion is een manier van leven. Om dat sterk over te brengen staat BCBGeneration niet voor het volgen van trends, maar voor de creatie van trends.

BCBGeneration: kleding voor assertieve vrouwen

Er zijn heel wat merken die van mening zijn dat hun ontwerpen draagbaar moeten zijn. De mening van BCBGeneration is echter duidelijk: kleding is altijd draagbaar. Mode is een tijdloos gegeven dat zich aanpast aan elke mogelijke situatie. De ontwerpen van het fashion label zijn dan ook ontwerpen waar een frisse kijk en heel wat durf achter zit. De inspiratie? Die komt niet alleen van de casual stijl die zo typisch is voor het zonnige Californië, maar ook van de zelfverzekerde en doelgerichte vrouwen van vandaag de dag. Een gevoel dat nog sterker aanwezig is sinds 2009 toen Joyce Azria het merk van haar vader overnam. Unieke prints worden afgewisseld met effen kleuren, maar altijd wordt er gewerkt met hoogwaardige stoffen.

Amerikaanse joie de vivre

BCBGeneration staat voor jeugdige frisheid en dat zie je ook terug in het assortiment. De levendige kleuren en vrolijke snitten geven het al weg, maar ook de samenstelling van de collectie toont duidelijk de focus op goed gevoel aan. Comfortabele kleding voert de boventoon. Zo is er een brede selectie aan jumpsuits en overalls in diverse stijlen en vind je jurken voor elke gelegenheid. Elegante jurken met de nodige franjes voor een dagje op het werk en heerlijke zomerse jurken die vooral gemakkelijk moeten zitten. Kleding voor een doordeweekse dag? Kies dan voor basic blouses die gemixt en gematcht kunnen worden tot diverse stijlen of simpelweg de eye-catcher van jouw look zijn. Met BCBGeneration straal je altijd.