-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec

Boss Orange: omdat casual ook een tikkeltje urban mag zijn

Boss Orange staat synoniem voor urban casualwear. Het gaat om collecties voor heren en dames met een duidelijke nonchalance in hun ontwerp. Het label vormt een onderdeel van het bedrijf Boss, een succesvol bedrijf dat in 1924 door Hugo Ferdinand Boss werd opgericht te Metzingen, Duitsland. Nog steeds draagt het bedrijf zijn naam. Later werd het door zijn schoonzoon Eugen Holy overgenomen en nog later zouden opnieuw diens kinderen aan het roer staan. Langzaamaan wisten steeds meer buitenlandse invloeden het bedrijf te inspireren, waarbij voornamelijk de familie Marzotto vermeldenswaardig is. Die familie kent men onder andere van labels als Marlana en Tallia di Delfino. De familie bezit tot op heden nog steeds een ruim aandeel in dit bedrijf.

Omdat ook de Boss-collectie nonchalant mag wezen

Waar Hugo Boss steeds kiest voor casual kleding, is dat voor Boss Orange niet anders. Toch doet die laatste dat in een ongeziene stijl waarbij individualiteit en nonchalance centraal staan. Uiteraard zijn de klassieke kledingproducten en accessoires zoals horloges, brillen en parfums ook hier gewoon van de partij. Het resultaat is een ongecompliceerde en eigentijdse uitstraling die zich slechts gedeeltelijk liet inspireren door de Scandinavische stijl, want ook hier blijft de Italiaanse klasse en passie centraal staan. Dit label is er vooral voor de vrijgevochten individueel die zijn unieke persoonlijkheid wenst te kunnen onderstrepen, ook wanneer hij voor een casual look kiest. Hoe ze dat doen? Door te kiezen voor eigenzinnige casual kledij dat bijvoorbeeld verweven is van invloeden uit de bohemien- en denimcultuur. Die unieke mix zorgt voor een casual en eigentijds resultaat dat ons iedere keer opnieuw tracht te inspireren.

Boss Orange brengt klasse en basics in één concept

Boss Orange is van mening dat elegantie niet discreet hoeft te zijn en dus perfect kan samengaan met urban accenten. Dat doen ze door bijvoorbeeld soepel vallende en los te dragen hemden te creëren maar evenzeer door hun collectie aan shirts en sweaters die al dan niet voorzien zijn van een leuke print. Op die manier kan je eenvoudig wisselen tussen een zakelijke uitstraling en vrijetijdskleding waarmee je uren in de pub kan vertoeven. Ze doen dat voor zowel heren als dames, waarbij die laatste groep uiteraard hun heil zullen vinden in de kleedjes, rokken of stijlvolle bloesjes. Met Boss Orange kan je dan ook heel eenvoudig jouw eigen unieke stijl creëren.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden