havaianas: een zomers gevoel bij iedere stap

Het label havaianas werd in 1962 opgericht. Het staat voor de zomer en de zon. Met het motto “voeten zeggen veel over mensen en alles over Brazilianen” wist het assortiment aan slippers eenvoudig de Braziliaanse markt te veroveren. Later wisten diezelfde kleurrijke Zuid-Amerikaanse schoenen hetzelfde te doen in de rest van de wereld. Tot op heden brengt havaianas het Braziliaans zomergevoel naar iedere voet. Uiteraard voorzien van het nodige comfort en gericht op de hedendaagse stijlen die tegenwoordig de footwearmarkt typeren. Vandaag de dag zijn de (retail)winkels van havaianas overal in Europa terug te vinden, gaande van Berlijn tot Parijs en Londen.

Een zomers gevoel met de slippers van havaianas

De slippers van havaianas symboliseren het zomerse genot, zoals de authentieke modellen het ooit met stof en stro deden. In de tussentijd is er natuurlijk een en ander gewijzigd en werd gekozen voor kwalitatief hoogwaardige materialen die voldoen aan de hedendaagse standaarden. Die materialen zorgen ervoor dat de schoenen altijd comfortabel aanvoelen. Bijvoorbeeld: de schoen is zo gemaakt, dat de teenscheider minder snel begint te schuren, ook wanneer de eerste zandkorrels de kop op steken. Deze must haves voor een ontspannen zomer kunnen meerdere jaren gedragen worden en zijn steeds voorzien van trendy prints en moderne kleuren. Tot slot zijn ze stuk voor stuk waterafstotend en dus geschikt voor op het strand, aan het zwemband of gewoon op een terrasje ergens om de hoek.

De garantie voor een ideaal wandelcomfort

Teenslippers hebben nogal eens het pijnlijke kenmerk dat ze minder geschikt zijn voor het wandelen op de openbare weg. Wat betreft de slippers van havaianas is dat echter niet het geval. Zo biedt de speciaal ontwikkelde zool bescherming tegen steentjes en drempels en zorgt hij ook voor een natuurlijke ondersteuning van de voet. De slippers voelen dan ook heel luchtig en natuurlijk aan, ongeacht of je ze nu draagt in het zwoele Brazilië of onder de lokale zomerzon. Ben je geen fan van de teenscheider? Dit label heeft ook omsloten modellen die nog meer bescherming en comfort bieden, zonder aan het luchtige karakter in te moeten boeten. Onder een kleedje, een korte broek of zelfs een spijkerbroek: de schoenen van havaianas staan nooit mis.