Anna Field
26 item(s)
Volgen
Items van het merk filteren

Anna Field: eigentijdse mode voor de moderne vrouw

Het Duitse fashion label Anna Field is in 2011 opgericht. Het valt onder de paraplu van de zLabels Group die op zijn beurt dan weer een onderdeel is van het gekende Zalando. Deze Duitse multinational werd in 2008 opgericht door David Schneider en Robert Gentz. Het mag dan ook gezegd worden dat er een behoorlijk kapitaal achter het merk staat. De doelgroep van de collectie? Frisse mode brengen geïnspireerd door het bruisende Berlijn waar de moderne stadsvrouw zich volledig in kan vinden. Anna Field mikt op trendy en comfortabele kleding die zowel kwaliteitsvol als betaalbaar is. In de collectie vind je alles terug wat een modehart verlangen kan en een moderne vrouw nodig heeft. Van casual streetwear tot elegante avondjurken.

Mode voor elke gelegenheid

Het leven van een moderne vrouw staat niet stil en beperkt zich niet tot één domein. Het is een gegeven waar de ontwerpers van Anna Field zich zeer goed bewust voor zijn. De brede collectie zorgt er dan ook voor dat je met dit trendy label alle kanten uit kunt. Een vrije dag gepland of casual Friday op het werk? Dan zijn er tal van basics en kleding met een leuke casual print om te combineren met een spijkerbroek. Een feestelijke gelegenheid na het werk? Dan vind je tussen de brede selectie cocktailjurken zeker en vast een model naar wens. Nog even afwerken met een van de elegante pumps en je hebt een look vast waarmee je niet mis kunt gaan.

De accessoires van Anna Field

De stijl van Anna Field kan je het best omschrijven als casual met een elegante toets zonder de trends uit de weg te gaan. Qua kleurenpalet ligt de nadruk op klassieke en donkere tonen met een toffe print om het geheel wat te doorbreken. Heb je jouw look gevonden? Dan kan je jouw outfit nog helemaal afwerken door een van de vele accessoires uit de collectie. Denk hierbij aan een ruime selectie tassen, kwaliteitsvolle riemen, stijlvolle sjaals, comfortabele mutsen en leren portemonnees. Ook voor een zonnebril of een paar elegante schoenen kan je bij dit fashion label terecht. Een paar pumps voor bij jouw jurk of een stoer paar laarzen voor wat extra persoonlijkheid? Bij Anna Field zit je helemaal goed voor al deze zaken.