Must-have tussenjas: Tot -30% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

René Lezard: kwaliteit en creativiteit voor het hoogsegment

René Lezard werd in 1978 opgericht door Thomas Schaefer. Het is een exclusief modemerk voor vrouwen en mannen. Het staat voor unieke ontwerpen die de nodige individualiteit weten te garanderen. Ieder ontwerp weet bovendien de kwaliteit van zowel de gebruikte materialen als het vakmanschap voorop te stellen. Vandaag de dag is het label uitgegroeid tot een internationale speler met meer dan 450 medewerkers in dienst. Het assortiment bevat eveneens talloze accessoires. De verkoop geschiedt via eigen winkels maar ook via partners waar het bedrijf maar al te graag mee samenwerkt. Het label is actief op de internationale markt in het hogere segment en focust zich op onder andere Amerika, het Midden-Oosten en de Europese markt. Het heeft onder andere showrooms in Amsterdam, Londen, Moskou en New York en eigen winkels in heel wat grote Duitse steden. Alhoewel het idee oorspronkelijk begon met vrouwenbroeken voor het hoogsegment, bestrijkt het assortiment van René Lezard intussen zoveel meer domeinen.

De waarden van René Lezard

Ongeacht om welk product het ook gaat: steeds draagt René Lezard zijn kenmerkende waarden hoog in het vaandel. Die waarden krijgen vorm vanuit de visie die de oprichter altijd al ambieerde. Een visie waarbij de vorm, het materiaal en de kleuren creatief samenkomen tot een relaxte stijl boordevol zelfvertrouwen. Die stijl moet bovendien gekenmerkt worden door de hoge kwaliteit die je kan zien, voelen en ervaren. In de praktijk laat zich dat vertalen in vier kenmerkende waarden: een eigentijds karakter, gesofisticeerde verrassingen, een vlaag sensualiteit en de beste Italiaanse kwaliteit. Ongeacht om welk product het ook gaat, deze kenmerken komen steeds overdadig terug.

Kleding voor zij die graag uniek zijn

Dankzij het eigentijds karakter van haar collecties kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Toch profileert dit label zich eerder als een gamechanger en influencer in de modewereld. Om die reden bevat iedere collectie talloze modeartikelen die durven afwijken van het gangbare. Een extra lange gele jas met een dubbele paar knopen en een stijlvolle kraag of een shirt waarbij wollen bloesems het beeld typeren zijn dan ook geen uitzondering. Toch hoeft het lang niet altijd zo enig te wezen. Vaak zijn de creatieve stempels dan ook terug te vinden in de kleinste details. Dat maakt René Lezard toegankelijk voor zowel heren als dames en dit voor alle gelegenheden.