GROTE SUMMER SOLDEN: tot -60% EXTRA5

Nog maar:00uur00min00sec
Yoga1.025
Weergeven
Sorteren
Kleur
Merk
Prijs
Materiaal
PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost

Yoga kleding: lekker comfortabel en sportief

Even heerlijk ontstressen en jouw geest en lichaam in een betere balans brengen? Dat is de essentie van het immer populairder wordende yoga waarvoor je vanzelfsprekend ook aangepaste yoga kleding nodig hebt. Maar wat is nu de goede kleding om mee op de yogamat te verschijnen? Het antwoord op die vraag is afhankelijk van de exacte vorm yoga die je beoefent, jouw eigen smaak en de intensiteit die je zelf in jouw trainingen legt. Goede yoga kleding die je online kunt kopen is kleding die de nodige bewegingsvrijheid aan het lichaam gunt. Yoga kleding is kleding die bij voorkeur nauw aansluit op het lichaam, sterke ademende eigenschappen heeft en boven alles comfortabel zit.

Yoga kleding voor dames: wat wanneer dragen?

De juiste yoga kleding is veel meer dan enkel en alleen maar een spannende sportbroek en een leuke tanktop. Er moet rekening gehouden worden met de materialen en stoffen en ook met wat je doet na het sporten. Een katoenen shirt is bijvoorbeeld een goede keuze voor low intensive yoga. Dit zachte en ademende materiaal voelt lekker aan, maar laat ook wel sterk de zweetplekken zien. Hetzelfde kan gezegd worden over bamboe kleding. Het handige aan bamboe? Het zorgt voor verkoeling bij warmte en verhitting bij koude. Is jouw yoga intensief te noemen? Dan zijn dry-fit stoffen van bijvoorbeeld polyester de enige echte optie. Deze typische sportkleding ademt, voert het zweet af en is ideaal om op temperatuur te blijven. Bovendien is het assortiment zo groot dat je altijd wel iets naar smaak terug kunt vinden.

Kleding voor yogi’s: de puntjes op de i

In elke yoga shop vind je een ruim gamma aan leggings en broeken terug. Deze specifiek voor yoga ontwikkelde kledingstukken zijn ontdaan van alle extra’s zoals ritsen en knopen. Wat de juiste keuze uit dat aanbod is hangt af van waar jij je comfortabel in voelt. Is een hoge taille helemaal jouw ding? Dan zijn daar aangepaste leggings en broeken voor. Mag het ruimer vallen? Dan is de yoga broek de logische keuze. Ook een goede yoga bh die alles op zijn plaats houdt is een must voor de sportieve dames. Vergeet ten slotte ook niet een extra laagje voor na de training. Bijvoorbeeld een fijn vest is de ideale yoga kleding om even uit te blazen.

*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 03/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden