LACOSTE logo
Lacoste LIVE logo
Lacoste Sport logo

Lacoste LIVE: breng dynamiek aan in je kledingkast

Het Franse modelabel Lacoste LIVE brengt graag verfrissing aan in zowel de dames- als de herengarderobe. Het merk is eind jaren twintig van de vorige eeuw opgericht door René Lacoste. Hij was ontevreden over de dresscode binnen de tenniswereld en bedacht daarom een nieuw shirt. Dit werd uiteindelijk zijn doorbraak in de modewereld, want het is het poloshirt dat men nu maar al te goed kent. Er is een basislijn damesmode, maar daarnaast wordt er volop geëxperimenteerd met nieuwe kledingcollecties en daarmee spreekt dit label een grote doelgroep aan. Vandaag de dag worden er allerlei collecties op de markt gebracht die aansluiten bij diverse levensstijlen. Dit sluit perfect aan op de missie die de oprichter van Lacoste LIVE destijds voor ogen had. De huidige ontwerpers eren met hun nieuwe kleding de visionaire blik van René Lacoste.

Stijlvolle en elegante kleding

Bij Lacoste LIVE staat de krokodil centraal. Deze staat voor stijl en kenmerkt zich door elegantie en sportieve prestaties. De kledinglijn voor zowel mannen als vrouwen laat zich daarmee hoofdzakelijk inspireren door de sportwereld. Als je graag zorgeloos in het leven staat, dan is Lacoste LIVE een modelabel dat goed bij jou past. Naast klassieke basics zijn er ook talloze shirts verkrijgbaar met een ongewoon patroon. Met een brede collectie aan damesjurken en tops lukt het jou als vrouw altijd om een eigen stijl te creëren. Dit geldt uiteraard ook voor mannen, want zowel voor een klassiek als voor een modern poloshirt zit je bij dit merk goed. Je stapt dus altijd vol zelfvertrouwen en met een sportieve look de deur uit.

Lacoste LIVE haalt inspiratie uit de Franse sportwereld

Lacoste LIVE kleding draag je onder meer op de tennis- of golfbaan, maar trek je ook probleemloos aan naar je werk. Je gaat altijd voor kleding met een sportieve twist en een fris ontwerp. Zo verschijn je te allen tijde in stijl, ongeacht het soort gelegenheid waar je aan deelneemt. Stel je outfit samen met dit modelabel uit Frankrijk en kies voor een verzorgde look. De items zijn altijd eenvoudig met elkaar te combineren. Ga daarom voor een frisse en jeugdige uitstraling en creëer je favoriete kledingstijl met Lacoste LIVE.