GUSTAV
1 item(s)
Volgen
Items van het merk filteren
GUSTAV1

GUSTAV: waar vrouwelijk, eigentijds en tijdloos hand in hand gaan

Het Deense modelabel GUSTAV werd opgericht in 2009. Het label had al bij zijn oprichting tot doel om stijlen te ontwerpen die gericht zijn op zelfbewuste dames die houden van tijdloze mode met een eigentijdse oriëntatie. Een bijzondere combinatie, maar GUSTAV wist het tot een succesverhaal te verheffen. Mede dankzij de hoogwaardige kwaliteit van haar kledingproducten wist het niet alleen razendsnel de Deense markt maar bovendien ook de internationale markt te veroveren. Dit label bouwt echter nog steeds verder aan zijn internationale reputatie en is dan ook vaak terug te vinden op beurzen in onder andere Noorwegen, Nederland, Duitsland en zelfs Rusland.

De ideale keuze voor zelfzekere dames

Voor GUSTAV is mode een vertaling van onze visie op de wereld. Daarom focust het label voornamelijk op dames die niet alleen een klare kijk hebben op hun omgeving maar bovendien ook weten hoe ze zich in het dagdagelijkse leven kunnen profileren. GUSTAV ziet zichzelf hierbij niet als een middel, eerder als een lang gezochte compagnon. Dat doet dit label door spannende materiaalmixen en snitten aan te rijken zonder extravagant te zijn. Passende vormen, accentuerende designs en een hoge kwaliteit kunnen de klus echter niet op z’n eentje klaren. In z’n eigen originele Scandinavische stijl heeft het dan ook de hulp nodig van de vrouwelijke vormen die de kledingstukken pas echt tot kunst verheffen. Of zoals GUSTAV het zelf op z’n website formuleert: het label wil je alles schenken om van jou een modekoningin te maken die opvalt omwille van haar eigen unieke kenmerken.

De vrouwelijke en comfortabele kleding van GUSTAV

Voor GUSTAV maakt het niet uit of je nu kiest voor een elegante jurk of eerder voor een nauw aansluitende broek. Dit label biedt immers eigentijdse mode voor iedere smaak. Natuurlijk wel in een tijdloos jasje, wat het label nu net zo bijzonder maakt. Zo kan je jouw kleding ook gewoon volgend seizoen dragen zonder aan enige elegantie in te moeten boeten. De kledingstukken laten zich bovendien ook eenvoudig combineren waardoor je razendsnel een nieuwe look de wereld in kan toveren. Laat je dus gerust eens zien langs jouw casual kant of kies een andere keer voor de ongecompliceerde urban stijl op basis van accentuerende shirts en een comfortabele broek. Voor iedere dame die haar persoonlijke stijl wil ontdekken of gewoon tot uiting tracht te brengen, is GUSTAV een uitstekende keuze.