Items van het merk filteren
Alle producten van FIRST1

FIRST: betaalbare en modieuze sportkleding

Het Duitse label FIRST specialiseert zich in de productie van betaalbare en kwaliteitsvolle sportkleding voor mannen. Het merk werd opgericht in 2009 en pakte meteen uit met frisse en modieuze ontwerpen. Tegenwoordig kan je de designs ook internationaal op de kop tikken. De filosofie van het merk is duidelijk: sportkleding die zorgt voor topprestaties zonder daarom in te boeten qua modegevoel. Maar al te vaak staat sportkleding immers synoniem met kleding zonder stijlgevoel. Een statement die absoluut niet te maken valt over het assortiment van FIRST. Een brede collectie comfortabele mode met een cleane look die je zowel tijdens het sporten als tijdens het drankje nadien aan kunt doen. Bovendien hoef je geen fortuinen uit te geven: betaalbaarheid wordt hoog in het vaandel gedragen.

De brede collectie van FIRST

FIRST heeft voor elke sport en voor elk moment wel wat in huis. De vormgeving is casual streetwear die ook in het straatbeeld niet uit de toon valt. Denk daarbij niet aan excentrieke ontwerpen en gekke kleurencombinaties: dit sportlabel richt zich op klassieke tonen en genuanceerde designs. Zachte tonen beheersen het kleurenpalet en in de regel wordt gekozen voor een effen patroon. Het is sportkleding die vlot te combineren valt voor die casual look en ook perfect te mixen en te matchen valt onderling. Kwalitatieve en sportieve kleding waarmee je goede prestaties aflevert en er bovendien ook nog eens goed uit ziet terwijl je aan het sporten bent. Dat is de belofte van FIRST.

Innovatief design, goede materialen

De sportkleding van FIRST is niet alleen modieus en vlot combineerbaar, maar zit ook comfortabel. Tijdens de productie wordt er uitsluitend gewerkt met de beste materialen voor een goede duurzaamheid en een uitstekende pasvorm. Tijdens het sporten wil je je immers toch ook vooral goed voelen in de outfit die je aan hebt? De ademende materialen zorgen daarenboven voor een fris gevoel tijdens zelfs de grootste inspanningen. De collectie bestaat uit een ruime selectie aan sportbroeken, shirts, joggings, sweaters, sportvesten en ga zo maar door. Na het sporten nog even comfortabel in de zetel liggen? Kies dan voor een comfortabele joggingbroek. Jouw lichaam warm houden tijdens een rustperiode? Dan is een van de kwalitatieve sportvesten van FIRST absoluut een goede keuze om dit te bereiken.