Even&Odd: een samenspel van stijlen en collecties

In 2012 werd Even&Odd opgericht te Berlijn. Het label vormt een onderdeel van Zalando, het bedrijf dat men onder andere kent van mint&berry en Zign. Aan het hoofd van die groep staat Robert Gentz. Jarenlang wist Even&Odd te groeien en intussen biedt het merk haar kleding aan in zowel Centraal- als West-Europa. De grote groei die erop volgde, was en is het gevolg van een concept dat steeds meer mensen aanspreekt.

Een symbiose van stijlen die elkaar ontmoeten

Bij Even&Odd gaat het om kledingproducten die je gewoon uit jouw beste vriendin haar garderobe zou kunnen hebben gestolen. Normaal en eigentijds maar toch in harmonie met de persoonlijkheid waar het zo goed mee klikt. Wie Even en wie Odd is? Dat mogen jullie echt wel zelf uitmaken. Wel vormt de benaming een belangrijk kenmerk voor de symbiose waarin het merk fungeert. Het is een combinatie van stijlen die voortdurend samenkomen en elkaar stimuleren. Ook wat betreft haar doelgroep lijkt die contradictie belangrijk te zijn. Dit label focust zich dan ook op echte levensgenieters die willen dansen tot in de vroege uurtjes maar zich geen zorgen hoeven te maken over wat morgen brengen zal. Alleen al om zo’n zorgeloos bestaan te kunnen garanderen, kiest dit label voor kwalitatieve kledingproducten die wasbeurt na wasbeurt blijven meegaan.

Stel je eigen favoriete look samen met Even&Odd

In het assortiment van Even&Odd vind je alles wat je nodig hebt om jouw persoonlijkheid te symboliseren. In de praktijk laat zich dat vertalen tot een totaalassortiment waar je gewoon terecht kan voor het aanmeten van een volledig nieuwe look. Odd of elegant, dat maak je zelf uit. Het assortiment omvat onder andere shirts en tops boordevol kleurrijke taferelen en vrouwelijke prints. Ze kunnen eenvoudig gecombineerd worden met spijkerbroeken - al dan niet op basis van raw denim - of casual varianten. Het assortiment is er voor ieder periode van het jaar en voor ieder moment van de dag. Toevoegingen als bikini’s, nachthemden en knuffelwarme truien moeten dat bewijzen. Stuk voor stuk komen ze in uiteenlopende stijlen opdat iedereen er z’n favoriet vinden kan. Om het helemaal af te maken brengt Even&Odd ook nog de hipste zonnebrillen, de coolste schoenen en de meest functionele rugzakken.