Blend She: de Scandinavische twist in de modeblend

Blend She is een jong modelabel uit Denemarken. Naar eigen zeggen worstelt ze nog steeds met haar eigen identiteit Wat ze wel weet? Dat ze de vrouwenlijn is van Blend, gezegend met een Scandinavische touch. Alles voor een goede look op het juiste moment en aan een correcte prijs (middel- tot laagsegment). Op dat juiste moment zal ze ook haar eigen identiteit prijsgeven. Maar in de tussentijd? Intussen laat ze zich graag inspireren door haar klanten, door modetrends en door basic outfits die echt wel een upgrade verdienen. Stiekem is Blend She de mode steeds een stapje voor, maar dat blijft nog even een geheim.

Mainstream, maar toch een concurrentie voor de modetradities

Alhoewel Blend She zich als mainstream modelabel voor dames profileert, durft ze toch de traditionele trends uit te dagen met allerhande creatieve kwinkslagen. Ze richt zich dan ook op jonge meiden die iets extra willen halen uit hun stijl en look. Hiervoor doet ze beroep op ervaren designers die naar eigen inzicht creatief mogen wezen, zolang ze maar geen uitdaging uit de weg gaan. Het resultaat? Stijlvolle kleding boordevol prints met attitudes die een unieke twist geven aan de basics waar ze van vertrekken. Steeds heel ambitieus en gericht op een specifieke doelgroep: jonge dames die graag origineel zijn zonder dat het al te gecompliceerd hoeft te worden. Die zienswijze ziet men onder andere terugkomen in de shirts, de sweaters, de jeans(broeken), de handtassen en de jassen. Feestelijk, casual of gewoon modieus: alleen al de Scandinavische twist maakt het heel bijzonder.

Stijlvolle basics en accessoires van Blend She

Net zoals men het al gewend is van Blend, wordt ook hier gekozen voor een rijk assortiment aan kledingproducten. Zo kan je niet alleen kiezen voor jouw gewilde basics maar kan jouw voorkeur evenzeer uitgaan naar allerhande bijpassende accessoires. De collectie bevat bijvoorbeeld niet alleen shirts en truien maar ook schoenen, handtassen en andere accessoires om jouw look compleet te maken. Vaak zijn ze voorzien van vrolijke details en leuke prints die een glimlach op jouw gezicht moeten toveren. Combineer je die hippe trui met vintage boots en een fors stel juwelen? Dan kom je zowel eigentijds als casual voor de dag. Kortom: Blend She heeft alles in huis voor eigentijdse vrouwen die blaken van zelfvertrouwen en klaar willen zijn voor de drukte van de stad.